na mnie działa magia jedynie włoskich i angielskich marek. Maserati Quattroporte , Jaguar XK 8
Printable View
na mnie działa magia jedynie włoskich i angielskich marek. Maserati Quattroporte , Jaguar XK 8
gdyby nie alfa to z pewnością passat B5, a gdyby nie passat to całkiem możliwe, że poczciwa nexia która przez 10 lat eksploatacji nie zawiodła tyle razy co alfa przez 3 miesiące
Nexia to całkowicie inny samochód starej generacji. Prosta konstrukcja starych samochodów sprawia że tam nie ma co sie psuć. Też tego doświadczłem w taki sposób jak ty, na oplu kadecie.Cytat:
Napisał Siafal89
Gdyby nie alfa to w podobnym przedziale cenowym, chętnie dla odmiany poturlał bym się, Fiatem Multiplą, ktory jest tani bo włoski, a dobry:) Na wakacje w sam raz by załadować się wygodnie z rodziną. Fiat ocziwiśce ze wzglądów praktycznych. Bo przyjemności jazdy Alfą żadne auto nie zastąpi.
Alfa Alfa i jeszcze raz Alfa ale gdyby coś innego jednak to Lancia Libra i nie powiem BMW też mogło by być ale te najnowsze to nie ta kieszeń :D
Gdyby nadeszla taka apokalipsa to tak sobie mysle ze w zaleznosci od stanu porfela -subaru impreza honda civic type r tudziesz preluda ostatniej czyli 5 gen oczywiscie 2.2 w v-tecu ...jakby mialo byc oszczedniej to cos w gnoju czyli w dieslu najpredzej seat leon top sport....
Gdyby nie Alfa to jakiś Saab, Mazda 6 albo Mercedes klacy C ;)
gdyby nie alfa to toyota celica....ale tylko i wylacznie z silnikiem minimum 2 litry...a gdyby nie alfa i toyota to kiedys kiedys ford mustang shelby...czarny albo zieloniutki...
Najbardziej prawdopodobne,że Lancia Delta HP ( integrale jesli portfel by pozwolił :mrgreen: )
W cenie, którą dałam za swoją - byłby fokus - niestety rozsądnie i prozaicznie...
opcji jest kilka:
Audi S4/Rs4 koniecznie Avant,
Audi Allroad,
Mercedes C-klass 55AMG,
BMW X3 3.0d,