póki co to tajemnica, chociaż co nieco już powiedzieli :)
właściwie to każda opcja będzie dobra, spora dawka adrenaliny była na Rakietowej więc może tym razem coś innego
Printable View
A ja zapodam taką luźną propozycje: Ślesin ( Wielkopolska ) typowa miejscowość turystyczna nad jeziorami z mnustwem ośrodków, w związku z tym iż prawie dla każdego wykonuje usługi mógł bym załatwić jakiś rabacik na nocleg, 14km od Ślesina w Kazimierzu Biskupim jest aeroklób z własnym lotniskiem. Odbywają sie tu zloty głownie Opla i Renault. Kiedyś był też zlot Daevoo ( była nexia 2.8 VR6 ;) i VW.
Ślesin - miasteczko około 6000mieszkańców, jedna z najbogatszych gmin w Polsce, położona 8km od Lichenia ( Bazylika ).
Myślę, że zlot w takiej sytuacji był by tańszy niż we Wrocławiu czy Radomiu, ale nie ma maty poślizgowej ( wiadomo lotnisko ).
Oczywiście w tym roku też możecie liczyć na mój sponsoring Tak swoją drogą w tym roku, jak będzie ok to może uda mi się nawet nową całkiem wysokiej klasy pralkę zorganizować albo taką porelkę lakieru jak była we Wrocku ale to tylko regionalnie już.
---------- Post dodany o godzinie 18:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:45 ----------
Też jestem za 125p:D:D:D:D Nawet będe miał swojego bo planuje na złombol się wybrać;P
Białystok się zaczyna już mobilizować na zlocik więc może będzie nas więcej niż rok temu nie będę pisał ile osób ale na razie wygląda to bardzo optymistycznie
Wrocek za daleko :( to jest 350-400 zl na paliwo w jedna strone.
We Wrocławiu napewno nie będzie.
Planowane lokalizacje to Warszawa lub Toruń.
tak, wyscigi konfesjonalow 4wd;)
To przyjedziesz po mnie i wrócisz do Wa-wy... Wtedy trochę się przejedziesz :D
---------- Post dodany o godzinie 13:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:43 ----------
* ... Q4 - to zlot Alfy ! :D
W takim razie jako dodatkową opcję proponuję odwiedzenie GORĄCYCH ŹRÓDEŁ :D :D :D