Głębszy tyż jest.Albo sklepej ta rurka młotkiem to wlezie:P
Omen tyś coś tam jot?Bo łostało wursztu na poł roku:D
Printable View
Głębszy tyż jest.Albo sklepej ta rurka młotkiem to wlezie:P
Omen tyś coś tam jot?Bo łostało wursztu na poł roku:D
ija jo zjot 3 konski chyba ;) jak nie wiecej.
jerona a jo żech nie mógł a i tak przyjechołbym pchełką
dziekuje wszystkim za milego i udanego spota:D swietne miejsce ten kopiec, na nastepny raz ja chce wyjsc tam na gore:D wogole u was jest fajnie, mysle ze niedlugo zawitacie moze w nasze strony:D bardzo ale to bardzo bylo milo mi poznac wszystkich nieznajomych:D
teksty byly przednie ale na szczescie nikt nie wyczuł *uja w Alfie:D:D:D:D
pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz, :D:D
i dziekuje Pietjjjjjji za fotke jak przyjechalam, ale troche sie speszylam bo tu takie flesze i wogole :P:P:P
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
aaaa i jeszcze jedno!!!! Bocian brak mi slow na to ze Cie nie bylo!!! ja tu chcialam po obiecane cztery zimniutkie Tyskacze jechac do sklepu a tu ni ma Bocka:(:(:(
Kurcze tak kombinowałem żeby do Was przyjechać i dupa wyszła:( dopiero dzisiaj odzyskałem samochód po naprawach :( Troszkę się pokomplikowało i do wymiany sprzęgła doszła jeszcze miska olejowa :( Całe dwa dni i jeszcze kawałek walki z demontażem i montażem wszystkich gratów.. ale w końcu odzyskałem sprawne autko i na następny zlot już na pewno przyjadę i prosiłbym o wcześniejszą informację co bym sobie wolne w pracy załatwił :) Pozdrawiam.
A ja nadal czekam na więcej zdjęć , a w międzyczasie zachaczyłem o następny zlocik
tylko tym razem pojechałem po całości...........i pokazałem że sie nie boje
Załącznik 24942Załącznik 24943
Hehe nieźle ;) Miałem się pojawić,ale rodzinka się zjechała...