:P bedzie dobra zabawaCytat:
Napisał Paweł156
no i fajnie ze dacie rade :mrgreen:Cytat:
Napisał Grzegorz83
pozdro
Printable View
:P bedzie dobra zabawaCytat:
Napisał Paweł156
no i fajnie ze dacie rade :mrgreen:Cytat:
Napisał Grzegorz83
pozdro
Jestem juz zalogowany i zgłoszony na Alfa Amore.Takze tez zgłaszam swoja obecność.Moze ktos jedzie z podkarpacia i bedzie przejezdzal przez przejscie graniczne w Barwinku to bysmy razem wyruszyli na podbój wegier
wiecej nas :DDDCytat:
Napisał rafal_n5
super pozro :!: :!: :!:
a moze zainwestowalbys w benzynke troszke wiecej i przyjechal do cieszyna na przejscie graniczne?stamtad ruszamy wszyscy,co o tym myslisz?pozdroCytat:
Napisał rafal_n5
Myślę, że jest to jedyne właściwe rozwiązanie :wink:Cytat:
Napisał Korczu
Będzie piękna kolumna ślicznych Alfek, takie wrażenia są bezcenne. A miny mijanych ludzi :mrgreen:
Racja, spotkajmy się w Cieszynie wszyscy. My skorzystamy z zaproszenia kate i pojawimy się z centralnej polski troszkę wcześniej by odpocząć przed wypadem na zlot :D
Bede w Cieszynie.Róznica 90 km gdybym chciał przejechac przez Barwinek,a wiadomo w grupie bedzie lepiej.
Do AR_33
Jak bedziesz zaatwiał nocleg to sie pisze na niego
Uwaga
ostatnio przegladajac liste uczestnikow zlotu AlfaCity odziwo nie znalazłem swojego nicka,ktory zostal tam wczesniej zapisany....taka prosba niech kazdy sobie pilnuje czy ktos z jakiegos wzgledu go nie skasował.
Ja musialem sie zapisac ponownie!
rafal_n5, jeszcze pytanie?
Na Alfaamore jesteś wpiasy rafal_n5AR156 +Mariola + Łukasz. Ile osób jedzie, 2 czy 3 :?:
AR_33 jak tylko bedzie jakies miejsce u kogos w aucie to ja chce jechac - chlopaki nie pojawili si dzisiaj wiec sie nie dogaalismy:(
ma ktos wolne miejsce dla mnie :) plizzzzzzzz