-
jest znak na kole zamachowym i na walkach rozrzadu
-
alfapier, dzięki, takiego info oczekiwałem:)
-
niema zaco ja sam ogolnie do rozrzadu to staram sie z daleka trzymac wole juz silniki zmieniac niz dlubac przy rozrzadach boje sie tego
-
Też się bałem do pierwszej roboty:) Jeśli zawsze przed odpaleniem przekręcisz wałem min. 2 razy i nie stanie to znaczy że nic się nie spotka a dalej to już tylko doszlifowanie ustawienia co właśnie muszę zrobić u siebie.
-
Ale wariator może jeszcze co nieco przestawić, tego "na sucho" nie sprawdzisz :confused:
-
Ale co może przestawić?? Luz na nim jest pomijalnie mały a jak gasisz auto to wariator jest zawsze "wyłączony" więc nie ma opcji żebyś ustawił wałek inaczej.
-
Zaprezentuję więc zdjęcia mojej Belli :) Niestety nie jest zbyt czysta bo akurat pogoda na to nie zezwoliła :) Następne zdjęcia wrzucę na nowych felgach letnich:) 155 tka ze mną już od trzech lat dokładnie, były lepsze i gorsze dni ale nie żałuję ani złotówki i ani minuty jej poświęconej a na dodatek w tym roku obchodzi dwudzieste urodziny.
Załącznik 43757Załącznik 43758Załącznik 43759Załącznik 43760Załącznik 43761Załącznik 43762Załącznik 43763Załącznik 43764Załącznik 43765
tak wygląda latem :) Załącznik 43766
-
Widać że auto ma odpowiedniego właściciela tzn miłośnika marki
-
Kurde i tak bym mógł siedzieć i oglądać i oglądać.Ach te 155:)
-
Świetna sztuka :cool: Letnie felgi na 5-tkę, nie chcesz ich sprzedać :rolleyes: ?
Widzę także lepkę klubu pomorskiego - byłeś na którymś zlocie?
Grzybek - ja nie chcę zapeszyć, jak pierwszy raz przekroczę 3 tys obrotów i będzie ok, to Ci powiem czego się bałem :)