Kubas, to nie bylem ja... :)Cytat:
Napisał KUBAS
Za to na Wojska Polskiego mijałem ciemna 145 (z tablica rej umieszczoną jak w 156ach) :)
Printable View
Kubas, to nie bylem ja... :)Cytat:
Napisał KUBAS
Za to na Wojska Polskiego mijałem ciemna 145 (z tablica rej umieszczoną jak w 156ach) :)
nie Ty tylko Adamn z Goleniowa od 155 :P
a co do tej ciemnej 145 to wiem o którą Ci chodzi czarna , kiedys koles ją miał ale sprzedał i kupił sobie bmw...
a ja dzis jeszcze widziałem na Łukasienskiego ciemną 166 po FL...
a ja widzialem pod blokiem sliczna zrebrna 166. aaaaa to moja hehe
Ja dzisiaj widziałem....
czerwoną 156 w Jaworznie - wydaje mi się, że kierowca się podekscytował jak zobaczył moją 146 ;) ale to było za szybko i za blisko na jakąkolwiek reakcję.
Czerowna 145 na S1 (nie zauważyłem reakcji na awaryjne) i na poboczu niebieska (chyba) 147
Pozdro wszystkim :)
Zauważyłem tylko nie zdążyłem zareagować bo mnie zatkało, że twoja na chodzie zobaczyłem :-)Cytat:
Napisał KUBAS
grafitowa 155 z galaxy w strone fali pozniej az do ronda Giedroicza :) ladnie jechala :)
może moja? tyle ze ja to bardziej na placu kościuszki byłem wczoraj
ale to bylo dzisiaj :) cos kolo 11 chyba, moze to nie byla grafitowa tylko granatowa, juz nie jestem pewien :)
Cóż, ja widuję na starym-nowym mieście (okolice Kurzej Stopki) zaparkowane dwie 156 SW, srebrną, którą jeździ urocza blondynka i czarną (lub odcień czarnego), ale kierowcy nie spotykam. Razem z zaparkowaną moją 166 to prawie mini spocik :D
ja w czoraj widzialem na ku słońcu czarna 156 z wyklejowym smokiem na obu stronach do sprzedania nawet zrobilem zdjecie hehe, ale niewiem jak wlozyc tutaj