projekt identyfikatorow juz jest prawie na ukonczeniu.
Printable View
projekt identyfikatorow juz jest prawie na ukonczeniu.
Jak bedzie gotowy to prześlij mi na email i jade drukować!!!!
jestem prawie zdecydowany, ale jeszcze mnie nie zapisujcie;) mam tylko pytanko, skąd to 260zł? z tego co napisaliście na pierwszej stronie wychodzi 240zł?
edit, sorry, już wiem;) napoje, kiełbaski itd;)
Mam pytanie dotyczące chorągiewek...Załącznik 47738Załącznik 47739 codzi o coś takiego? w ubiegłym roku byłem na zlocie portalu autocentrum.pl i świetnie się spisywały, tylko oczywiście nie były one z flagą PL, tylko z logo portalu. podobnie można by zrobić tutaj
W sumie to jestem zdecydowany, tylko nie wiem jak wyjdzie mi z pracą...ale do 20marca będę wiedział. można mnie zapisać
maciekm88+ Monika i możliwe że kot Maciek:)
Zapisują się Alfiści z Pomorza -
Krell, Redżi x 2, Maicher :cool:
luzna propozycja lepki zlotowej:
Załącznik 47831
wszelkie sugestie mile widziae
01. CIMA&PAULA
02. CZAREK82
03. TOMAJ+Ania
04. Siwulec82 i Ania
05. Marek i Asia + pies (poduszkowiec klubowy)
06. Baruś91 + Klaudia
07. Kynium + Dorota
08. Krzysztof73 + Basia
09. Boro.m + Aga
10. Pietia + Alicja
11. Pisiordini + ?
12. Misiu7911 + Paulina+Malgosia
13. Alfredo + (os.towarzysząca)
14. Edwin + Edyta + Misia
15. Drift-R + Aga
16. Olaf3276 + 1
17. Monika + 1
18. Wozignoj + Daria + Szkrabul
19. Patrizia +1
20. Krell, Redżi (x2), Maicher http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/10/182.jpg
21. maciekm88+ Monika
Osoby ktore chca zabrac zwierzeta prosimy o kontakt z kolega TOMAJEM. Kolega marek (05.)ma oficjalne zezwolenie na wprowadzenie swojej poduszkowej maskotki klubowej, niechcielibysmy aby pojawila sie nie mila sytuacja ze wlasciciel waszych pupilkow nie wpusci.
Moja sugestia jest wstawic lepiej zdjecia bo nic nie widac na tch miniaturkach a powiekszyc sie nie da :D
1. sugestia to pokickaly ci sie literki tj Błażejewko to jest projekt flagi na auta??? nawet niezle
lepka czyli raczej naklejka, nazwa pliku flagi ze względu na kolorystykę flagi włoskiej. Moja sugestia - nie tylko alfaholicy z Poznania będą na zlocie ;)