wieczorem postaram ci się na PW nieco naświetlić sprawę ...
zbieraj wszystkie kwity od lekarzy , z apteki za leki itp
Printable View
wieczorem postaram ci się na PW nieco naświetlić sprawę ...
zbieraj wszystkie kwity od lekarzy , z apteki za leki itp
Ja bym nawet powiedział ze po takiej informacji może się nasilić. Ale tak poważnie - zdrowie jest tylko jedno i jak coś się stało to naprawdę warto walczyć o odszkodowanie bo później może okazać się że przez to zdażenie będziesz miał jakieś problemy z kręgosłupem a chociażby leki za darmo nie są.
Tak na prawdę żeby coś ugrać musisz powołać biegłego lekarza. Bez tego jest duża szansa na to że ubezpieczyciel odrzuci roszczenie.
ciekawe twierdzenie - przechodziłeś przez to ?
bo ja nie widzę takiej potrzeby
jeżeli odrzucą to wtedy robi się grubszą zabawę , ale nie słyszałem jeszcze o odrzuceniu roszczenia i braku wypłaty jakiejkolwiek kwoty
PW się klei Mdx
- - - Updated - - -
no i się skleiło
poszło
Mdx - doszło ?
bo coś nic się nie odezwałeś od tamtej pory i nie wiem
w mojej i tych które poznałem osobiście nikt nic nie opiniował
hmm
jak miales ubezpieczenie nnw do swojego OC to korzystaj z ubezpieczenia ktore masz jezeli sprawa jest mniej skomplikowana, bo po prostu procedura jest szybsza. Minus jest ze kwota ubezpieczenia nnw jest niska. 10/20 tys zl to max wiec jak cos jest powazniejszego (czego nie zycze, w stylu powazny uszczerbek na zdrowiu, inwalidztwo, renta, itp) to pozostaje tylko OC sprawcy uruchomic.
Oczywiscie firma ma swoje procedury i swoich prawnikow. Ogolnie dokumentowanie sprawy jest wiecej niz wskazane.
Zdrowia zycze i poszukuwania nowej alfy bo ta bedzie na 100% jako szkoda calkowita uznana :(