Dałbyś 5000 za samochód w takim stanie? Ja nie i pewnie wielu innych również, no ale mamy wolny rynek. :P
Printable View
Ja nauczony doświadczeniem nie kupiłbym auta w takim stanie za 500... Jeśli się nie ma wiedzy mechanicznej oraz blacharni i lakierni, lepiej zapłacić więcej i zostawić mniej w warsztacie.
Najważniejsze to kompletność a cala resztę można zawsze zrobić .
Amen :).
Ok to zakładając że auto jest kompletne jaka kasa za nie wg was jest rozsądną ?
Ja będę się upierał, że między 3 a 5 tysięcy. Taniej niż te 700 EUR się na Zachodzie nie kupi, a jeszcze trzeba to przywieźć. Pytanie tylko, czy uda się znaleźć w ogóle jakiegoś chętnego.
Pomyśleć, że jeżdżącą gtv6 kupiłem za 6KPLN...
Stare czasy... :) Pewnie nadal się takie da kupić, ale tylko jeśli ktoś nie wie, co sprzedaje (vide ostatnia 75 TS na tablicy za 2.600 :) ). A to się nie zdarza zbyt często.
Witam wszystkich
Jeśli ktoś na poważnie szuka GTV6 do kupienia to proszę o kontakt ze mną.
Niestety absolutnie absurdalny wręcz brak czasu nie pozwala mi dokończyć mojej i od dłuższego czasu jedyne uczucia jakie mnie łączą z tym autem to żal że stoi i nikt mu nie okazuje uczucia oraz wk...rw na samego siebie.
Proszę tylko o poważny kontakt - auto ma już prawie 30 lat i stoi sobie obecnie w garażu i jak dla mnie może stać kolejne 30 lat nie przeszkadzając mi ( oprócz ww. uczuć do autka ).
Przypomnę że wszystkie znaki wskazują że jest to model z limitowanej niemieckiej serii Grand Prix - wg. różnych źródeł powstało ich tylko 100 lub 200 sztuk.
Kurczę, szkoda że mnie nie stać... Fajna sztuka.