-
Kubicze masz jakieś fotki lepsze całego auta na tych 17 które masz na handelek?
Widziałęm dziś polifta na nich i wyglądają w realu naprawdę pięknie. Auto było na myjce i naprawe prezentuje się ten felunek fajnie. NA lekko zglebionej 166 były by jeszcze zajebistsze- wg mnie lepsze niż szprychy:)
Gdybym miał luzne 1 k z kawałkiem to chyba były by moje:) ale z drugiej strony te które ma np marek też są piękne.
Jednym słowem - seria to seria:) a jak jedziemy w 18 to zender siena- święty gral 166, lub jakies w stylu bbs dtm
w necie znalazlem tylko takie cuś- mysle ze to foto w pelni nie oddaje efektu jakie te fele robią w realu:)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/01/169.jpg
-
Sam bym jakieś fajne przygarną tylko skąd sianko na to znaleźć...
-
Chwilowo nie mam fotek, ale na pewno będą ładne fotki na ładnej alfie, co do telefonów 17" to są bardzo ładne, ale na niskim zawiasie, tak jak ma Marek:P, mam już trochę zdjęć rożnych felg na ar166, niedługo powrzucam do tematu, tylko pogoda musi się poprawić, telefony 17" są trochę zbyt popularne jak dla mnie
-
Kubicze nie podpuszczaj mnie :P
-
Kolego jarek1986 daloby rade wrzucic jakies fotki pogladowe tych MAK-ow. Chodzi mi o to jak wygladaja zalozone.
-
Kolego popi zdjęcia mojej 166 na mak-ach są w poście 76 w tym temacie
-
Jarku... szczerze to te felgi wyglądają jak takie brzydkie kołpaki z allegro :(
i strasznie się gubią na tym aucie...
Oczywiście bez urazy :)
-
a za co mam się obrażać? Każdy ma przecież swoje zdanie.Mi też się nie podobały na fotkach ale na aucie wyglądają muskularnie i fajnie poszerzają auto
-
o, no to tego efektu nie widać na zdjęciach
według mnie do 166 trzeba takie felgi co się na niej niezgubią :D
a mało jest takich i trzeba sporo szukać... najbardziej leżą ori a reszta to juz kwestia gustu :)
-