nie wiem, numero 07/20 czy moze jakos inaczej ? :P ktos cos wczesniej napisal na S... ale ani tego nie znajde ani sobie nie przypomne ;]
Printable View
nie wiem, numero 07/20 czy moze jakos inaczej ? :P ktos cos wczesniej napisal na S... ale ani tego nie znajde ani sobie nie przypomne ;]
Tył chyba m wyglądać mniej więcej jak ten tu http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1066045
Można pomyśleć nad wplątaniem po włosku "seria limitowana"
Ale czy to będzie w jakiś sposób atrakcyjne?
Musiałbym to zobaczyć :P
saaro się chyba zna i wymyśla takie jakieś różne rzeczy może w wolnej chwili byłby w stanie coś ładnego z fajną czcionką zaprojektować ? ;) ja to widzę tak, że powinien być grill, napis Edizione limitata,No. 01/99 i jakiś "ogólnopolski klub Alfa Romeo" czy coś takiego, tylko czy to nie za dużo na takiej małej powierzchni ?
01. Izane
02. wheelerwasp02 model sport
03. Wieri model style
05. ryoko (style)
07. Aleks_K Model klasyczny
10. Hundzflot7
13. peter_220 model sport i klasyczny
16. dimasinho model style
22. Maciekk model sport
ostatni. Jimmy (sport)
Kopiujcie liste i sie dopisujcie...nikt nie bedzie tego robil za was... i do cholery kopiujcie liste z ostatniego posta a nie ze srodka tematu bo wycinacie niektorych po drodze... juz 3 raz wklejam jaki model chce zamowic
dziwna sprawa z ta III zamiast IV , dla mnie troche glupie no ale , a zegarek sportowy nawet nie najgorszy , do pracy jak znalazl ale na wyjscie raczej nie bardzo :) pozdro
Może coś takiego? :D Czcionkę oczywiście można zmienić:
http://imageshack.us/a/img194/6190/dekield.jpg
Elegancko :)
wszystko pięknie ładnie tyle tylko że mam info że na odwrocie każdy zegarek ma już jakieś grawery producenta zazwyczaj więc nie cała powierzchnia do woli jest do naszej dyspozycji :P bo kiedyś też sie tak zapędziłem z grawerem na odwrocie
Co do listy.. na tą chwilę wygląda chyba tak
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
13. peter_220 (style i sport)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Komu brakowało co chce to dopisałem wg tego jak głosowali w sondzie.
I rozumiem, że osoby które są na tej liście na pewno chcą kupić zegarki z wybranymi numerkami, a nie tak się tylko wpisały bo jest jakaś lista i za chwilę się rozmyślą..
- - - Updated - - -
Niby tak..
Ale projektować sobie możemy.. i wysłać kilka projektów do akceptacji przez Timex'a.
Chyba, że mamy możliwość uzyskać jakieś "dokładniejsze" tarcze i tyły, żeby dopasować to co nasze :P