Może nie dłuższego, a konkretniejszego :lol: ;)
Printable View
Domyślam się i wiem po poprzednich organizatorach, że to stresujące zajęcie. Dlatego ich nerwy należy traktować z dystansem :)
Krzyśko, na razie nic nie jest sponsorowane, czyli można powiedzieć, że dodatkowe atrakcje są dodatkowo płatne. Z czasem wyjdzie, że coś zostanie opłacone z pieniędzy sponsorów. Jednak weź pod uwagę to, że Ligar ma na głowie 140, a może 200 osób, więc może się zdarzyć tak, że darmowe atrakcje będą przysługiwały tylko tym, którzy wykupili noclegi. Nie spodziewałbym się, że ktoś będzie prowadził ewidencję wszystkich Alfaholików w całym Świętokrzyskim. Zawsze możesz mu zadzwonić w sobotę o 8 rano i przez 3 godziny molestować, żeby wpisał Cię za opłatą na spływ kajakowy :)
Wartości wymierne - koszulkę, smyczę, identyfikator, kubek, naklejki, talon na balon i żeton na żelbeton i inne pamiątki :D
Wartości niewymierne - poczucie, że nic cię nie ominęło... ;) Nie wiem czy byłeś kiedyś na jakimś zlocie alfaholickim ale ciężko to opisać słowami. Ja przynajmniej nie znajduje takich słów. Wiem natomiast, że będąc dochodzącym ciezko będzie Ci sie w 100% zintegrować. Dodatkowo w większym stopniu sam się będziesz musiał interesować, co gdzie i jak. Nie namawiam, nie odradzam, każdy ma swój świat i zrobi, co będzie chciał. Ja to rozumie i pod tym względem nie będę sie na nikogo obrażał i robił mu pod górkę. Chcesz mieć więcej spokoju i być Panem sam dla siebie - nocleg we własnym zakresie. Chcesz się zintegrować i mieć, co wspominać całe życie - nocleg z całą resztą.
- - - Updated - - -
Czy pomogłem podjąć decyzję ?
A ja będę namawiał - moja dziewczyna jakoś nie specjalnie przepada za moją pasją (bo za dużo mnie ona kosztuje - tzn. pasja a nie dziewczyna), ale po tym jak byliśmy po raz pierwszy na zlocie dwa lata temu w Suścu stwierdziła, że za rok też jedziemy. W zeszłym roku byliśmy i po zlocie też stwierdziła, ze za rok jedziemy - więc w tym roku jedziemy i za rok pewnie też będziemy ;).
- - - Updated - - -
Myślę, że każdy znajdzie na takim zlocie coś dla siebie i będzie zadowolony.
Będzie opisany jak Andrzeja 155 na zeszłorocznym spocie:P
Idę na całość w takim razie :)
Ja jeżdżę od 3 lat ze swoją lepszą połówką i od 3 lat sobie powtarzamy "za rok też jedziemy"
Warto chociażby dla samej atmosfery ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
prosze o nie linczowanie,za głupie pyt. :) to 275 to za cały zlot,tak? :)