Chromowane klamki (wzięte z Mito) były dostępne przed liftem w wersji Veloce.
Printable View
Nie wiedziałem, że była taka opcja. Pomimo ryzyka przymarznięcia preferuję prawdziwe aluminium ze względu na tzw. stajla :), który w alfach jest dla mnie najważniejszy.
Można sobie dokupić kolorową gałę z oficjalnych akcesoriów. Fakt, że kosztuje ponad 5 stówek...
Rzeczywiście gałki akcesoryjne są fajne. . . i jednocześnie drogie. Dzięki za info bo nie wiedziałem o takiej opcji.
na alfisti tez jest spory wybor i dobra jakosc
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...1_405_412.html
posiadam czerwona Biscione Rosso S, w pelni metalowa, przyjemnie chlodna w zimniejsze dni, nie ma porownania z ta plastikowa standardowa wydmuszka
Wszedzie pisza ze alfa planuje wypuszczenie Julki w wersji GTA, tylko troche dziwnie bedzie to wygladalo w cenniku : QV - 235km a nastepne GTA - 240km. Pomysl z TCT jest trafny ale zeby Julka zaczela znaczaco konkurowac na rynku hot hatchy, to moc powinni podniesc do minimum 250km.
Sent from my Iphone using Tapatalk
GTA to powinna być Julka odelżona. Gdyby miała 240KM i ze 150kg mniej, to miałoby jak najbardziej sens.
Niby silnik od 4c wazy 22kg mniej ale ta roznice moze wyrownac TCT(sam nie wiem jaka jest roznica wagi miedzy normalna a tct). Przy obnizce 150kg to przyspieszenie spadlo by do 6 sek albo nizej. Pytanie czy nazwa to GTA, czy poprostu zmienia aktualnie oferowana qv na ta nowa, kto to wie. Powinni wyostrzyc ciut wyglad aby bylo widac roznice miedzy zwykla a QV.
Jedno jest pewne ze na pewno zmienia silnik. Jak dla mnie 50-100kg w dol, do tego 250km i bedzie idealnie.
Sent from my Iphone using Tapatalk
Chyba w obecnych warunkach technicznych obniżka wagi o 150 kg przy zachowaniu optymalnego poziomu komfortu jest nierealne.