Koło mnie do nowych bliźniaków (okolice Gowarzewa) wprowadziła się srebrno- szara 159 SW na pięknych felgach, tutejsza? :)
Printable View
Koło mnie do nowych bliźniaków (okolice Gowarzewa) wprowadziła się srebrno- szara 159 SW na pięknych felgach, tutejsza? :)
Pozdro dla kierownika 156, który mijał mnie dzisiaj ok. 16:20 na wiadukcie Górczyńskim w Poznaniu ;)
granatowa (ciemna) alfa gt z czerwoną naklejką "alfaholicy" na tyle auta. Ktoś stąd?
Mijałem na kosiarce koło 16:30 na bałtyckiej :)
Pozdrowionka dla srebrnej Alfy 147 na PO, klubowe ramki, dziś <08.10>, coś około 18.30 na Szamarzewskiego- kolega zagadany z pasażerką był :P
Pozdrowionka dla kierowcy AR 147, PO33**, Bukowska vs Szpitalna, ok.15-16.00 Megaśny kolor parasolki z tyłu, po prawej stronie na miejscu pasażera :D <10.10>
Pozdrowienia dla kolegi ze 156sw który parkuje na strzeżonym przy młynie (ul. Robocza).
Dziś sobie pooglądałem :)
Raina na spota byś wleciał :D
Rosja w swojej 145 którejś masz ramki Nagórskiego ?
Wczoraj 75 na Dolnej Wildzie! Zacny widok :).
Pozdrawiam kolegę w 156SW wczoraj na Baraniaka - machałeś, a ja dopiero jak przejechałeś... srebrna 166 w korku ;)
159 PKS na ramkach gdzieś w okolicach Piotrowa Pierwszego mi dzisiaj przeleciała przed oczami - ale kurde zapatrzyłem się i zapomniałem odmachać
159 PKS na ramkach ? Jestem z tego rejonu i nie widziałem jeszcze takiej :D
yeap w pieknym bordowym albo jak kto woli wisniowym kolorze
Rosja jakoś na początku tygodnia widzialem Cie na Mostowej koło 8 ;)
machałem smyczką ale nie pomogło :)
Dziś, osiedle Rzeczypospolitej w Pozku widziana okolo 14:20 na parkingu 159 czarna oramkowana , nie pamietam rejestracji ,pozdro:)
Pozdrawiam niebieską 56 na rejestracji CRA mijaną parę minut temu na wieniawskiego. :)
Pozdrowienia dla kolegi i koleżanki w ciemnej GT widzianej na krajowej 11- Witosa. Prawie 200km/h pękło :D
#KHOT dziękl za pozdro :)
Srebrne 156 kombi? Dobrze kojarzę?
Pozdrowienia dla Michala:)
Pozdrowienia dla ciemnej 159 widzianej na S 17 w dniu dzisiejszym :DP.S piękna jazda :)
#KHOT Nawet trochę bardzo :) szczególnie, że czas mnie gonił wtedy, a Poznań na tyle rzadko odwiedzam że nie wiedziałem o tej rozwałce (bo remontem ciężko to nazwać) ale dałem rade ogarnąć trasę dalej :)
Pozdrawiam sympatycznego kolegę ze 156stki cośmy od Garbar kawałek razem jechali... :)
kedzia_77 również pozdrawiam :)
Pozdrowionka dla właściciela AR o nr. P078.. coś z 4 jeszcze było :P zaparkowana przy WSE na Szamarzewskiego, ok.18.
pozdro dla czarnej 145 widzianej na obornickiej w PŃ wczoraj na tablicach PZ od srebrnej 166
Pozdrowionka dla 1990mb, dziś, trasa Jarocin- Poznań. <stety, niestety pasażer AR :) >