Hmm.. tylko zgodnie z przepisami nie można jechać za autem na sygnale :P
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Printable View
Hmm.. tylko zgodnie z przepisami nie można jechać za autem na sygnale :P
Nie ma szansy dojazdu w 15 min., to nie helikopter :P
Auta z pracy nie da się wziąć, bo wszystko jest monitorowane (ruch pojazdu, prędkość, paliwo, nawet to czy masz uruchomione sygnały) :(
W sezonie nawet na "bombach" jedzie się godzinę do Kołobrzegu z Połczyna, a Stare Drawsko jest jeszcze dalej na południe jakieś 25km fajnej krętej drogi :D (taki ruch, i nieprzewidziane zachowania kierowców ;) ).
Co się nie da..?
Polak potrafi ;)
Raczej należy zadać pytanie czy bardzo ci zależy na pracy? :D
fajna opcja z motocyklami "torującymi drogę" to byłby dobry rajd turystyczny :D
Lepiej by wyglądały dwa F-16 :D
Ewentualnie dwie policyjne 159 :)
jedna 159 z kogutami z przodu potem kawalkada alf i zamyka druga 159:D
Nooo zaraz sie krew poleje :)
Sent from my iPhone
Malik widziałeś ? Twoja Alfa 4C za organizacje OP Zlotu już w Bydgoszczy, słyszałem że sam prezes AR obi jej ręczny detaling :D
Panowie,
sory, że tak z innej beczki ale coś jest z mailem zlot2014@alfaholicy.org :(
Krótko mówiąc:
"This is the mail system at host ns352115.ip-91-121-79.eu.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message."
;)
U mnie dochodzą i Majkela też.
Ponawiam pytanie, bo poprzednie przepadło gdzieś w otchłani postów... Czy na zlot wybiera się ktoś z Podhala lub okolic Podhala, dokładnie z Nowego Targu ( okolice +100km od NT )
Można się zapisać na sam rajd turystyczny bez zakwaterowania? Czyli przyjeżdżam - startuję - odjeżdzam?
Na ile godzin jest planowane trwanie rajdu?
Poszło do Ciebie PW w tej sprawie
Myślę jeszcze nad opcją tor - nocleg - rajd, ale tu rozumiem, że nocleg już we własnym zakresie?
sorki za głupie pytanie ale akurat jestem zajety kupnem nowego autka :) pytanie - czy mozna przyjechac tylko na weekend 22-24 jestem z zachodniopomorskiego ,ale urlop w tym roku troszke inaczej zaplanowałem a chetnie bym poznał ekipe z forum i nie tylko :)
pewnie że można
Miejsca jeszcze powinny być na zasadach ogólnych zlotowych.
To chociaż inni się dowiedzą, że mają taką możliwość uczestnictwa w całym zlocie :)
ja za to głowy nie dam :D
na chłopski rozum rezerwacja w ośrodku jest już opłacona na konkretną ilość osób.. (logiczne, że za puste łóżka nikt płacić nie będzie)
w każdym razie jeśli ktoś by miał chęć uczestniczyć to myślę, że można wysłać maila na adres zlotowy z zapytaniem.. jak się da to się da ;)
Można :) Ogarnij nocleg we własnym zakresie i wpadaj ;) Miejsca pewnie się jeszcze znajdą. Jak nie w domkach, to pokojach hotelowych :)
Jak na razie mam problem z dostępem do skrzynki zlotowej :( Więc jak ktoś ma jakąś sprawę, to na PW.
================================================== =====================================
================================================== =====================================
UWAGA!!!
Jeśli ktoś ma jakieś specjalne życzenia co do tego z kim chciałby być zakwaterowany, to proszę o info :)
Najlepiej od jednej osoby z listą nicków osób które mają być w danym domku.
Te osoby które już wcześniej zasugerowały taki układ, oczywiście nie muszą już tego robić (no chyba że chcą w gwoli przypomnienia) ;)
Ponieważ jest dużo stron i ciężko mi będzie przebrnąć przez wszystko to mam pytanie czy można wpaść tylko w sobotę??? :cool:
Chyba ta