Co się obijacie i tylko posty nabijacie zamiast spotkanie organizować?
Printable View
Co się obijacie i tylko posty nabijacie zamiast spotkanie organizować?
to organizujcie... Ja niestety urlop koncze 27... ale pracuje tylko do 13 potem jestem wolny :D
Życzę wam wszystkim wesołych i pogodnych Świąt :)
Choinki świecącej, gwiazdki błyszczącej, pysznej kolacji, sylwestrowej libacji :cool:, gwiazdora grubego :pleasantry:, kaca ogromnego :dance3:, wspaniałych wrażeń i spełnienia marzeń !! :)
Ja już proponowałem niech teraz ktoś inny się zainteresuje i zaproponuje spotkanie ;)
Ps. A wszystkim życzę wesołych i spokojnych świąt :D
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Jak znajdziecie chętnego ze 156 to ja się piszę inaczej z samymi 47 nie mam szans :|
Trudno :D wreszcie dostalem od mikolaja wlasna bluze z logiem AR :P
Jak tam sprawa wygląda na parkingach? gdzieś można podriftować?
Właśnie wróciłem z szarży po śniegu :D :D Byłem na placu po starym dużym rynku, nie jest źle, jak wieczorem to trochę ciemno ale włączasz długie i jazda, akurat nikogo nie było, jedynie na dwie opony na środku i krzak trzeba uważać :D
Wszystkie alfunie w okolicy mają już zimówki? Moja jeszcze z tyłu ma lato.Przy zmianie opon okazało się że jedna felga jest delikatnie peknięta .Dopiero po nowym roku wróci od specjalisty i do tej pory na śniegu będę uważał.
Będę uważał... fajnie powiedziane.Tak a propo zimówki powinno się już od 1 listopada posiadać dla własnego spokoju i bezpieczeństwa.Szkoda by było fajnej zapewne 166 rozbić ;p.
hehe :P Ja tam nie jezdze po starym duzym rynku, bo tam kiedys wystawaly jakies metalowe kotwy z betonu heh :P
To kiedy jakies spotkanie?._. w sylwka mam wolne, potem po nowym roku tez mam wolne poza 2.01 , 5.01. Tak to do 7.01 mam wolne :p
p.s ktos chetny jechac po nowym roku na narty?? ;)
Może już powyciągali, bo wczoraj nie widziałem żadnej, jedynie w jednym miejscu coś chyba wystaje ale jest na to nałożona jakaś kamizelka odblaskowa więc widać :)
Co do spotkania może 6.01 coś zrobimy, akurat dzień wolny, chyba że udało by się wcześniej, co wy na to? ;)
ja jestem za :) To co z tymi nartami?!?! :D
Jak sniegu nawali wiecej, to fajnie na tej drodze przy zalewie fajnie pojezdzic, bo sa lekkie luki mozna na recznym ciagle cisnac:D a drzewa sa na gorkach, wiec zanim na drzewo sie wpadnie jest lekkie wzniesienie na ktorym auto sie zatrzyma bez uszkodzen :p (testowane) :D
Masz miejsce na 2 pary nart w 47 to jedziemy jak napada odpowiednio:)
bez problemu zadnego z pelnym ekwipunkiem moga jechac 4 osoby, z nartami butami itp :)
Dodano po 13 minutes:
p.s w swieradowie juz nawalaja, ale ja zawsze pierwszy raz w roku jezdze do Severaka - czechy. Takie male gorki kilkuset metrowe :) trzeba se przypomniec jak sie jezdzi :P tak wiec hmm. Mozna nawet w sylwestra jechac rano o 6 wyjazd by sie zrobilo, kolo 13 powrot :) ktos chetny na taka date?
http://www.holidayinfo.cz/pl/snowinfo
pewne informacje, kamery na zywo itp itd :p
Jeśli chodzi o narty ja odpadam, nie jeżdzę, po za tym nawet nart nie mam [emoji14]
narty zawsze mozna wypożyczyć , a jezdzic sie nauczyc :P
Mat wczoraj na czesci 46 ogladalem, obok stara czerwona 3 drzwiowa 1.6 ts jak twoja 47. Nie szukasz czesci?:p bo po nowym roku jade tam wykrecac do swojej 46 co nie co :P
Gdzie gdzie to widziałeś?gdzie ten szrot?Ja najchetniej do Rokytnice bliżej Liberec lub Pec pod Snezkou
Byłeś tam może na lubańskiej koło przejazdu u tego mechanika? Bo tam widziałem taką, stała przy płocie :)
Widzialem ale to nie ta. Szczerze to gdzies za gorlitz w strone bautzen. Jechalem z zienciem wlasciciela nie szrotu. On naprawia auta, itp. Fajne felgi ma ta 47 17stki, dwie igielki, ale dwie czale przetarte bo prawa strona do rowu wjechala ;/
Night- to najblizej nas jest Severak. Tzn masz blizej Bedrichov jeszcze ale tam ujnia ;d Na pierwszy raz severak najlepszy bo plaskie gorki. Potem mozna swieradow, Paseky nad Jizoru, tanvaldsky itp :p napewno musze zrobic w tym roku na Svety petr (spindlerov mlyn) :p Drogo jak cholera, ale fajnie :)
Jak będziesz jechał to daj znać, może się przejadę, jak miała by wnętrze tego samego koloru co moja i dobrą klapkę od schowka to może bym wziął i może coś jeszcze by się znalazło :)
3 drzwiowa jest, pełna skora bose . Boczki skorzane . Zapytac ile by chcial mozesz:p ja zmieniam siedziska w 46 cale :p za calosc wzial grosze. To auta ktore mu gracą wiec mozna mu grosze oferowac :D podejrzewam ze calosc by ci za 3 stowki sprzedal :D
Nie no jak coś to na konkretne górki np od 12 do 16, na górki typu płaskie się nie piszę , nawet się nie rozpędzisz.
To trudno:p ja w godiznach 12-16 nigdy nie jezdze :D Po pierwsze wieksza temperatura niz rano, snieg robi sie ciapowaty, po drugie jest juz rozjechany :p Najlepiej wlasnie od 8 jak stok otwieraja do 12. Bo ludzi malo, stok przygotowany :) Lub ewentualnie jazdy nocne w swieradowie :p Na nartach ja nie jezdze zeby sie rozpedzac, tylko zeby sobie na krawedziach posmigac :p
SPoko, po nowym roku napewno bede jechal:) CO do skory nie widzialem stanu, ale alfa ma przejechane okolo 70tys.
od 8 do 12 też obleci ale konkretne górki chce poczuć moc jak zwykle a nie sranie po krzakach :|
to dopiero po nowym roku najwyzej xd
Night - kozak czapa :D:D Myslalem ze pogadamy bo na cpn jechalem, a ja wracam patrze ciebie nie ma ;x dzis Zalane za 4.42zl / L :P
cwaniaku, u mnie benzyna jest po 4.22 :D:D:D wiec czym sie chwalisz hehehehe :P ja leje rope :D
ja tez mowie o paliwie z dystrybutora, a dokladnie z Orlena na warszawskiej :cool:
4,39 u banana a 4,37 na carrefour :P Możemy jutro pogadać daj znaka jak coś :P
A idz ty, sam se tankuj u banana... tak samo w carefour.. pracowalem tam i wiem co leja... ;x juz wolalbym kujawkiego lac. A co do banana nie bez powodu dla swoich aut i ciezarowek ma osobne dystrybutory nie dostepne dla zwyklych klientow :rolleyes: moj tato od lat jak jeszcze tu pracowal tankowal na Orlenie, i nigdy w zyciu nie bylo problemu z paliwem. :) Dlatego leje tam :p
Widzisz to takie chore przekonanie ja zalałem tam już z 4 pełny zbiornik z ciekawości i nic sie nie dzieje.
Co do carrefoura to mam akurat wątpliwości.Poza tym co ja mam nowe auto albo ty?Silniki jtd znoszą spoooro.Poza tym skad takie tajne dane o innych dystrybutorach?
Nie wiem jak na carefour bo nigdy tam nie tankowałem ale u banana tankowałem nie raz i nie widzę żeby cokolwiek się działo, ostatnio tankowałem tam w drugi dzień świąt chyba 4,25 za benzyne, ogólnie najczęściej to i tak też tankuje na orlenie na warszawskiej bo od siebie najczęściej z tamtej strony wyjeżdzam więc mam blisko ;)
ZNajomi pracowali u banana :) Sa inne solidy pod paliwo ktore on leje i od innych dostawcow. On ma paliwo z Holandi, a cala reszta ma z niemiec... Przypadek?;p Ja tam raz zalalem jak sie otworzyl, i cos mi poszlo w 46. Teraz nie pamietam co, ale sprawdze w ksiazce serw. Wiem ze przyczyna bylo zanieczyszczone paliwo... Poza tym jak kiedys raz zalalem w 47 za 50zl tam, to zrobilem 90km. Gdzie na orlenowskim robie srednio 130-160km. Ostatnio za 100zl mialem 22L, przejechalem 340km. :)
Ostroznosci dla tych co by jechali trasa zgorzelec-sulikow przez mala wies dolna. Droga lód ...
P.s Mati, ja cie zobaczylem w lusterku, ale Patka cie widziala. Dzis kolo 12~~ obok orła zes jechal w dol :) Ja do gory :P Robimy spotkanie dnia 4.01 na 15~~ ?? Ktos chetny?
Musze chyba do mechanika podjechac bo od kiedy sa mrozy, to reczny zaciaga sie strasznie krotko... tzn od dolnego pulapu kiedy jest puszczony, sa moze 2-3 przejscia do max zaciagniecia :/ i niestety nie trzyma jak powinien... co moze byc? linka?
o 12 koło orła?? wczoraj tam zjeżdżałem ale dzisiaj akurat nie przejeżdżałem tam, a nikt inny dzisiaj nie jeździł moją strzałą, może to ten drugi zielony jechał?? :D
Na spotkanie to ja ciągle czekam może w końcu któryś termin podpasuje i się zbierzemy ;)
Nie zaciągaj recznego w zimie i spokój :P Linki 80zł TRW
Moze to ten drugi :D
ALe reczny ja zrobie trase dziala normalnie... Przymarza ? Nie zaciagam recznego jak jest mniej niz -2 stopnie.