Tylko i wyłącznie kompromis.. Ale przemyśle do jutra czy wchodzę w to
Tylko i wyłącznie kompromis.. Ale przemyśle do jutra czy wchodzę w to
W niedzielę wieczorem zgadam się ze Sławkiem i wybieramy kompromis dla chętnych. Tak żeby w poniedziałek złożyć zamówienie. Kto nie chce to nie. Więcej przepychanek nie będzie bo to nie targowisko. Kto chce mieć wersje indywidual to allegro stoi otworem. Zamówicie sobie jedną sztukę nawet w sraczkowatym kolorze :lol:
Dla mnie jedna XXL kolor w sumie obojętny byleby nie czarna
Ja powiem tak - jeśli napis będzie czerwone na tym graficie idę na to jeśli nie to trudno, ale nie skorzystam ;)
- - - Updated - - -
Nie doczytałem, jest czerwony nadruk także ja w to wchodzę. Dziś będę u Czesia i dam znać co on za kolor wybiera ;)
Ja za grafitową podziękuję.
Męska Damska Kto M L XL XXL S M L XL XXL marek230482 1 rafal0717 1 madmaxy 1 1 Alfa.kris.k 1 Endrjus 1 Rigidigi 1 Dziubek99 dareme89 1 markach123 1 2 1 Danus77 1 KaaC 1 Czesio rain 1 tomaz 1 1 rivt gipsik85 rk77 Herbig 1 longman87 1 1 owczar 1 RAZEM 0 2 10 4 1 3 0 1 0 Męskich 16 5 Damskich Razem 21
Proszę o info, czy mogę podmienić w zamówieniu typ damski na męski, czy osoby zamawiające typ damski rezygnują z zakupu.
Poniżej zdjęcie jak sexownie będzimy wyglądali w grafitowych koszulkach. Na zdjęciu rozmiarówka, jeśli ktoś się jeszcze nie doszukał.
Ostateczne zamówienie jeszcze nie złożone, więc można jeszcze zmodyfikować swoje zamówienie.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=167740&stc=1
Dla mnie xl prosze
To zdjęcie z pewnością przekona wahających się przed wyborem :sarcastic: :lol: :lol: :lol:
Da radę ktoś tam moja głowę wsadzić chce być jednak pewien :sarcastic: hehe
U mnie modyfikacja.
Rozmiar L - kolor dowolny.
U mnie też modyfikacja.
Oba rozmiary M (męski i damski).
Kurde, co Wy tak rozmiary zmieniacie...... ??? To może po kilka zamówcie :D
W jednej firmie L, a w drugiej M dają finalnie taki sam produkt. Jak zobaczyłem rozpiskę w cm i zmierzyłem jakąś swoją koszuklę, to mi wyszło że M. Także L tutaj to jak XL gdzie indziej ;)
Ja też bym sprawdził ale przez Ciebie Tomku nie mam czasu :sarcastic:
Gdzie ta rozpiska?
strona 53 post 527 :) tego tematu .
Dobra, to dla mnie 2x M
Rigi jutro co napisze mój rozmiar dokładnie jak nie zdążę to XL bierz
UWAGA, UWAGA.
Wysłałem tabelkę z postu #527 do producenta z pytaniem, czy jest możliwość zrobienia koszulek białych skoro kolor nadruku będzie taki sam. Dostałem odpowiedź pozytywną, więc jeśli ktoś chce kolor biały z czerwonym napisem, to proszę o pilne info. Dzisiaj wieczorem złożę oficjalne zamówienie i potem już nie będzie możliwości edycji.
Druga dobra informacja, to będą koszulki damskie białe. Także te pięć sztuk (plus chyba herbig chce) będzie ale białe.
Jeśli ktoś ma inne pytania to zapraszam, ale dyskusję na temat koszulek kończymy dzisiaj.
Aktualnie tabela wygląda tak. Kolorami zaznaczyłem, kto jaki kolor chce.
Męska Damska Kto M L XL XXL S M L XL XXL marek230482 1 rafal0717 1 madmaxy 1 1 Alfa.kris.k 1 Endrjus 1 Rigidigi 1 Dziubek99 dareme89 1 markach123 1 2 1 Danus77 1 KaaC 1 Czesio rain 1 tomaz 1 1 rivt gipsik85 rk77 Herbig 1 longman87 1 1 owczar 1 RAZEM 1 2 9 4 1 3 0 1 0 Męskich 16 5 Damskich Razem 21
Profeska Sławek :)
Profeska to będzie jak koszulki przyjadą takie jak chcę i na czas..
Obawiasz się że przyjdą w lipcu z logo vw? :sarcastic:
to ja chce biala zamiast szarej :)
W takim razie skoro można białą to ja poproszę męska L i białą damską L i S z czerwony napisem. A czy dla dwu latki też da rady załatwić koszulkę?? :)
Jeśli chodzi o dziecięce koszulki to na zlocie w Gliwicach ta firma proponowała takie koszulki:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=167955&stc=1
Mogę zapytać, czy są dostępne, ale na dwulatkę to i tak chyba będzie za duża.
No właśnie ta S którą chcę to będzie dla 8 latki więc jak jest możliwość zamówienia dla dziecka koszulki to poproszę rozmiar 152 cm Jak nie będzie to S :)
Tzn chcesz 2xS, w sumie 4 koszulki? Jest chyba jeszcze dostępny rozmiar XS.
Nie misiu Chcę albo zestaw: męskie L damskie L i S (jeśli jest xs to poproszę) albo zestaw: męskie L damskie L i dziecięce 152. Oczywiście wszystko białe z czerwonymi napisami. Jeśli są jeszcze mniejsze rozmiary to daj znać to może coś dla mniejszej będzie.
Odbiegając od tematu koszulek , dziś zakupiliśmy polową wytrzeźwiałkę :hahaha:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=168141&stc=1
Zabierasz na zlot? :sarcastic:
Tak Marku,zabieramy na zlot :) , dla tych co nie będą mieli już siły wrócić do pokoju ;).
A Chilli ... hmm ,może mieć niezłą zabawę :)
Nikt sie nie obrazi jak przyjada inne oprocz 166?
A przyjedziesz pugiem 106? Marek się obrazi jak przyjedziesz czymś lepszym od 166 hehe
A czy wiemy już jakie będą atrakcje dodatkowe? Koszulki powinny być. Była tez mowa o różnych piwach i wodach ognistych. Coś jest potwierdzone?
Czy nadal aktualne jest przywiezienie kosmetyków? Ktoś zabiera jeszcze jakieś inne sprzęty, gadżety?
Z naszej strony przywozimy tylko jedną kege z piwem 30l. z uwagi na fakt,że inni też pisali coś o jakimś innym piwie, tudzież winie i wodzie ognistej.
Z innych gadżetów to my przywozimy wytrzeźwiałkę polową :D
Będzie piwo z beczki. Będą kubki. Bedzie niespodzianka od madmaxow. Będą koszulki. Będzie konkurs wiedzy 166 z nagrodami. Będzie wycieczka na kolej wąskotorową. Codziennie wieczorem grill. Poza tym jeszcze jakieś drobne zajęcia może wymyślę :P