pozdrowionka dla Koleżanki z ciemnej 166 - widzieliśmy się dziś jakoś po 17 na Osobowickiej - jechałem w stronę MM i w ostatniej chwili zauważyłem... wymieniliśmy uśmiechy i pojechaliśmy dalej - jak się nie mylę widziałem z tyłu klubowe rameczki ;)
Printable View
pozdrowionka dla Koleżanki z ciemnej 166 - widzieliśmy się dziś jakoś po 17 na Osobowickiej - jechałem w stronę MM i w ostatniej chwili zauważyłem... wymieniliśmy uśmiechy i pojechaliśmy dalej - jak się nie mylę widziałem z tyłu klubowe rameczki ;)
Pozdrowienia dla kolegi widzianego w Łagiewnikach w alfie 156:) Były światełka i łapka :) oraz dla całej reszty spotkanej na trasie z Kłodzka do Wrocławia i na ulicach Wrocławia :)
pozdrowienia dla grafitowej AR, za którą mi się miło dziś jechało, po 19 ulicą Borowską :)
Dużo alf dzisija pod MM i na legnickiej :D
Wczoraj przed zmrokiem i dzsiaj kolo 7 rano na trasie Wroclaw-Strzelin srebrna 166 JTD na blachach jak moje DST... Ma klubowe ramki. Czyja bella?
wczoraj znów widziałem koleżankę ;) , tyle, że wracałem z pracy z kolegą Toyotką Auris. Koleżanka chyba w towarzystwie innej Koleżanki, zjeżdżała z mostu MM na osobowicką - Czarna 166 z chromem - ładniutka :)
... a dziś po raz kolejny na pilczyckiej w drodze do pracy jakoś hmm 8:30 minąłem się z kolegą ze 156 na blachach DZA - były światełka i była łapka - i elegancko :D
147 na traugutta, łapka i lecimy dalej :)
a może Koleżanka ma ochotę troszkę zmarznąć i podjedzie w najbliższą środę o 19 pod most milenijny - obejrzymy autko, pogadamy...
Czy po Psim Polu jeździ ktoś z forum?
nie mieszkam, ale jeżdżę po PP :D
To muszę bardziej rozglądać się :Dto zależnie od tego, jak duży jest korek "do miasta"? :lol:
jeśli PP po stronie Kiełczowa (a nie część górna dzielnicy), to mam wrażenie, że chyba kiedyś widziałam kolegę. Na razie to tylko kojarzę dość często spotykaną na Gorlickiej srebrną 156.
po całym mieście szalejesz ;) Nie miałam jeszcze okazji spotkać, a w sumie zwracam uwagę na Twój model alfy, bo akurat Ciebie głównie kojarzę z naszego forum (kobieca solidarność.. hehe). Zapewne łatwiej będzie dostrzec się na ulicy, jak założę ramki ;) (ale to niestety dopiero za ok 3tyg.)
dokładnie to poleska :) Będe namierzać koleżankę :D
jutro o 8:00 wyjeżdżam w kierunku bełchatowa przez opole czarną 33 DZA... więc jak by co to machać!!!
"po całym mieście szalejesz ;) Nie miałam jeszcze okazji spotkać, a w sumie zwracam uwagę na Twój model alfy, bo akurat Ciebie głównie kojarzę z naszego forum (kobieca solidarność.. hehe). Zapewne łatwiej będzie dostrzec się na ulicy, jak założę ramki ;) (ale to niestety dopiero za ok 3tyg.)"
noooo, to ciesze się, że chociaż na moją Alfę ktoś zwraca uwagę :D
tak, pamiętam z Seksmisji - solidarność jajników :)
do zobaczenia!!! (z ramkami czy bez - ja zwracam uwagę na każdą AR jaką mijam)
pzdr!
Dzis koło 16 na ul.Chojnowskiej w Legnicy czarna Alfa 145 DL.... na ramkach klubowych. Odmachane - chociaż kobieta moja trajkotała i próbowała zając całą moją uwagę :). Swoją drogą mijam Cie któryś juz raz w Legnicy. Ładna masz ta belle
... delete
No fakt pomachane i odmachane :) Dzięki :) Twoja też fajnie się prezentuje :)
---------- Post dodany o godzinie 17:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:36 ----------
Jeśli wcześniej nie reagowałem to sorki nie zawsze zdąze :)
dzisiaj, od okolic Korony do Borowej leciała za mną czarna 156 2.4jtd SW. Z Kierownikiem (AR podobna do avatara kolegi "Pociesznego") całą drogę slalomując rozmawialiśmy na cb. Pozdrowionka od Kappy :)
przez ten tydzień pozdrawiam wszystkich z białej Giulietty na blaszkach SB :)
i pozdrawiam kolege w 159 czarnej kombi na gajowickiej kolo 14 spotkanego :)
Znajdę tu może kierownika czarnej 159ki na DW z którym śmigałem wczoraj po Auto-banie w stronę Zgorzelca?? Troszke pokazaliśmy im jak się Alfy kulają. Pozdro!
dzisiaj przed 15 na Kozanowie (wyjeżdzała z osiedla na ul.Popowicką i dalej w stronę Maślic) widziałem kierowniczke w AR 156 SW po lifcie czerwonej na sprzedaż z kartkami w oknie .Zna Ktos z klubowiczów temat ? Qrcze sliczna była (AR ;-) oczywiście) może bym byl zainteresowany wozidełkiem....
Pozdrawiam Pana w czarnej brerce, pokazałem łape na ul. Długiej ale Pan lekko zdziwiony zastanawiał sie skad mnie może znać i nie odmachał :]
Tyle was tu sie widuje na drogach ale po Milenijm to już was nie widać na spotach co tydzień :>
PS. Oczywiście nie wszystkich :P
Słowa kieruje do:
eMka
Kaembe
Gierek15
devilek
iNTELL
marcik
cin123
Vinc
fiergloo (mógłbyś nas zaszczycić ;), dawno nie byłeś)
Xenocyd
daro33
murder
i wielu innych ;)
Rękawice rzuciłem, czekam na odzew ;P
Przepraszm że troszkę zaśmiecam temat, odzew oczywiście dobrze byłoby zobaczyć jutro wieczorem ;)
moją mruśką jeździ żona do pracy na 2 zmianę a ja też czasami długo pracuję i nie mam kiedy przyjechać ewentualnie firmowym.
A gdzie pod milenijnym, z której strony? ? Tam nie ma miejsca przecież. :o