Mi w ten weekend jak coś pasuje ale po 19... z tym że chyba połowy z nas nie będzie bo lecą na większy spot:)
Printable View
Mi w ten weekend jak coś pasuje ale po 19... z tym że chyba połowy z nas nie będzie bo lecą na większy spot:)
ja w ten weekend raczej odpadam.
czesc wszystkim.widze ze wasze problemy to nic z moimi...
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
ale już jest na podnośniku i niebawem wyjade i w końcu poszalejemy Yago :)może poznam wkońcu resztę miłośników.pozdrawiam
A co z Towją Bellą - pocieszę Cię, że swoją naprawiałem w ASO 7 miesięcy i kosztowało to dużoooo;)
az dwa tyg jeżdziłem.dziś gość w warsztacie powiedział mi ze skrzynia sie rozsypała.ale trzeba poczekać i wyciągnąć
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:39 ----------
orientuje sie może ktoś ile kosztuje wyciągniecie skrzyni automat??gość mi krzyknął 1200-1500zł.co wy na to??
waldas moge cie pocieszyc ze mnie w grudniu dopadlo gorsze nieszczescie:D bo sprzeglo posypalo mi skrzynie... ale za wszystko po znajomosci dalem 500 +zalozenie zderzaka i blotnika i modyfikacji lampy:) ale niestety nie dam rady ci pomoc bo teraz ma full zajecia sam czekam na zmiane oleju z 2 tyg
Panie i Panowie to kiedy spocik ?
ja jak na razie odpadam bo za dwa tygodnie matura więc książki muszę trochę pomęczyć:P
aaa i Wonski ładnie to tak 'śledzić' straż po Kleczewie? widziałam cię dzisiaj na rynku a później na stadionie:P
to nie Wonski jeździł tylko żona z synkiem,jesteśmy Strażakami więc tak sobie jeździliśmy a potem pływaliśmy po jeziorku
a myślałam że to Wonski śledził swoją jednostkę :P
Dziś rozmawiałem z Yago i padł pomysł jednodniowego wyjazdu w weekend majowy np do Skorzęcina ? Ktoś się pisze więcej....
Z innej beczki, wpadłem dziś Bellą w wielką japę koło elektrowni Pątnów i nowa opona i felga poszła w las.... zadzwoniłem po policję, spisali protokół i jutro jadę do urzędu miasta i zobaczymy co z tego będzie.
oj panowie panowie ochote na wyjazd robicie ale niestety odpadam :(
martus nie denerwuj nas:D musisz byc:) bo od tej nauki zglupiejesz nam:P
racja wykształcenie nie piwo nie musi być pełne :D
a po za tym jednodniową przerwe w nauce chyba morzesz sobie zrbić??
i co z Alfą??
Xofer ja z Ania pisze się na ten wyjazd, tylko tak sobie myśle że w tym Skorzęcinie może być duuuuuuuuuży tłok jak bedzie ładna pogoda i możemy postać w korku na dojeździe :confused:
hehe :D musi być pełne bo mi się praca w biedronce nie uśmiecha :P
Alfa czeka na mechanika.. tylko że kolejka długa :/ więc wole nią za dużo nie jeździć :(
a tak ogólnie to piękna czerwona Alfa Mito stała dzisiaj pod Ferio :)
To kto się piszę tak na 100% ??? Ja i Yago z kobietami + .... ? Stereo, Tweety ?
ja jestem za tylko jeszcze nie wiem czy nie bede na miejscu ale to jeszcze do dogadania:) a jak martus nie chce jechac to zrobimy jej psikusa zrobimy spot pod jej domem:D
My też się piszemy, tylko którego, bo nie w każdy dzień pasuje. Trzeba by obgadać kwestie wyjazdu do Łeby ;) Zadzwonię do Grecia może się podłączy. A tutaj kilka fotek z zeszłotygodniowej wizyty w Jarocinie, proszę zwrócić uwagę na przebieg auta Grzegorza na pierwszej podstronie http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...r=asc&start=45
Ty nabijasz/napełniasz klimatyzację w samochodach? TAK, zapraszam jak coś.
Więc tak jedziemy we wtorek do Skorzęcina. Narazie na 100% jadę ja i Yago z kobietami. Ktoś jeszcze? Dopisywać się do poniższej listy.
1. Xofer
2. Yago
a takie pytanie jaki wtorek która godzina i na ile?
Tweety bierz swoją wisienkę na torcie i jedziesz z nami !;)
My niestety odpadamy,mamy gości.No chyba że ich namówimy na Skorzęcin.Aha mam pytanie do Martuś lub dla kogoś kto jedzie na Pomorze.Czy w razie gdybyśmy się nie mogli zapakować to czy ktoś nam coś weźmie?pierwszy raz jedziemy z synusiem i może być problem bo mamy troszkę do zabrania.Gosia
Tą Wisienką ma być alfa czy kobieta? Ja się piszę:)
siemka.tak jest jak uda mi się odebrać to się podłącze swoją 166 :)a przy okazji o której ten spocik??
10 rano wyjazd?
ja o tej samej godzinie myślałem :D
Tylko teraz gdzie sie spotykamy i którędy jedziemy??
JA zawsze jeździłem Kleczew, treby, przybrodzin itd
To aby bylo sprawiedliwie spotkajmy sie o 10 na stacji bliska w Kleczewie? Bo ja np bede jechał z Kazimierza.
Zrobię trochę koła no ale ok jak znajdę tą bliską to będę :)
oki mi pasuje, a ta Bliska to jest przy głownej drodze jak się jedzie od KAzimierza??
tak tak bliska jest na głównej drodze :) miałam jednak z wami jechać bo doszłam do wniosku że się uczyć nie będę w ostatni dzień, ale Alfa mi psikusa zrobiła i pojutrze idzie do mechanika :/
sorki ze tak pozno ale wrocilem z 2dniowej libacji pod domkiem z tego co widze wyjazd jutro jest?:)
Martuś przecież możesz się z kimś zabrać, każdy raczej będzie miał wolną tylną kanapę.
JUTRO 10.00 STACJA BLISKA W KLECZEWIE ZBIÓRKA !!!