nie zniechecaj sie, jest tu klika 155tek, ktore przyjezdzaja na cykliczne, ale... po co się rozdrabniać :D
Printable View
nie zniechecaj sie, jest tu klika 155tek, ktore przyjezdzaja na cykliczne, ale... po co się rozdrabniać :D
ale kiedy dokładnie chcecie to zrobić?? 01.11 naprawdę chyba nie jest dobrą opcją... ja mimo wszystko jadę na groby... no i ruch niemilosierny będzie wtedy... ale 02.11 ja idę do pracy więc jak już to ostatni dzień października może... co??
nie no to bylo raczej zartobliwe :)
Ayem :D ja nie mam nic przeciwko tym dniom bo na cmentarzu będę akurat w godzinach porannych... popołudnie raczej wolne, tylko bardziej chodzi tu o natężenie na drogach
fakt faktem spoty ostatnio cieszą się małym zainteresowaniem więc chyba faktycznie pozostaniemy na cyklicznych
ps. jak tam bella?? robi się??
robi się, jak dobrze pójdzie to odbieram w środę rano, jest cykliczne? :>
pewnie w przyszłą środę... z tego co się orientuję oczywiście
odkopujemy...to może jakieś gokarty w kwietniu ? :D
pewnie :) jak tylko termins spasuje to sie pojawiam :) w koncu musicie z kims wygrac :)
no to w który kwietniowy weekend sie spotykamy ? dawac propozycje :)
ja sie pisze piterrrr dajcie znac kiedy tam chcecie nawet 2 osoby do jazdy mam ja i marzenka
melduje sie :)
---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
jak sławik z marzenka będą to nie moge przegapić tej okazji :P
No i moze ja sie pojawie
Jesli weekend, to ja również i to na pewno :D
praktycznie każdy weekend mi pasuje. Najlepiej do połowy kwietnia, ale po połowie miesiąca też da radę.
Bardzo proszę celować w słoneczny weekend to w końcu ruszę tyłek i poszwędam się po Krakowie i przy okazji zaliczę spot :D
9 kwietnia?
wiec pozostał weekend 16-17 kwietnia albo dopiero 30 kwietnia - 1 maja, który też raczej odpada...chyba, że pomyslimy nad tymi kartami w maju ?
30-1 maja mi nie pasuje. 16-17kwietnia już bardziej :)
temat zdechł??
jak widać... zdechł :P
no chyba .. ale jako, że teraz będzie spot w Rybniku to karty trzeba by przenieść na Maj...tylko znowu, kiedy ? I ile osób byłoby chętnych ?
ja odpadam zupelnie pomieczy 1 Maja i 11 Czerwca, wiec tylko kwiecien :)
niestety, zadna
1. Piter - 1 i 2 :D
2. Matti - 1;)
3.
A organizujecie coś specjalnego? ;P
Jak ekipa Katowice okolice i gorle się będzie wybierać to ja może tez pojadę :)
1. Piter - 1 i 2 :D
2. Matti - 1;)
3. Weronika - 1 i 2 :D
1. Piter - 1 i 2
2. Matti - 1
3. Weronika - 1 i 2
4. Pfourul - 1 (50%)
Czas chyba poznać ekipę z innego województwa :)
1. Piter - 1 i 2
2. Matti - 1
3. Weronika - 1 i 2
4. Pfourul - 1 (50%)
5. Quattro - 2 (jedynie sobota 14 maja)
a grill to bedzieee tamm? :D