na dokładnie tych kartach byliśmy jak był regionalny spot w listopadzie bodajże ;)
Printable View
na dokładnie tych kartach byliśmy jak był regionalny spot w listopadzie bodajże ;)
To może regionalny spot na początku kwietnia? ;) Możliwe, że udałoby się coś zorganizować... :D
a tam żarcik taki był :) przecież grzeczne z Ciebie dziewcze :P
racja :)
jak na 10.03.2010 to tak bo w tym tygodniu nie bo mnie nie ma w krk :) naklejki się robią więc proszę się nie spinać na regionalnym będę miał na pewno. Jak tylko trafią w moje ręce dam znać co i za ile :D
też myślę że kwiecień będzie dobrym miesiącem na jakiegoś regionalnego ;)
no w sumie piękna sprawa, a na dodatek kazdy powinien troche wolnego dostać wiadomo ....czemu :]
no co jest ? nikt nie rusza tematu spota ? .środa 19godz widze wszystkich !!! wiadomo gdzie ,a to jest KRK spot .
Marek Marek... :) co tak nerwowo :) czas mam zarezerwowany...
tez pewnie bede
myślę że też się zjawię, w końcu ostatnio opuściłem jednego :D
Sroda wolna.... w takim razie potwierdzam przybycie:]
przybędę :D jak nie nawali śniegu :D
MarekV6 :P musze Ci powiedzieć że pompa już założona i działa ;)
4 godziny roboty :D:D hahaha ;p
dzieki za pompe, efekt zobaczysz w środe :D
będzie ktoś mocniejszym autkiem tym razem? :D
no zime masz na kołach , co innego ja
---------- Post dodany o godzinie 22:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:38 ----------
i co ? wymiana drogo?
---------- Post dodany o godzinie 22:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:39 ----------
no jak nie mocniejszy ? tera se świece nowe zapodam i robimy testa na bora.
kaczo też sie zastanawiam co masz na myśli mówiąc mocniejszym ??
---------- Post dodany o godzinie 22:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:41 ----------
chętnie sie sprawdze ze 166 we fałce :)
spokojnie ;) ja przewiduję że ten śnieg co jeszcze nie spadł już nie spadnie w takich ilościach by uniemożliwić mi jazdę na letnich ;) tak więc
Środa 10.03.2010 r godzina 19:00 Parking I piętro Krokus
i naklejki będą ;) cenę podam jutro albo we wtorek bo na dzień dzisiejszy jest nieznana.
jak to co mam na myśli? przecież ostatnio nie było nic mocniejszego niż 2.5V6 dlatego pytam. Ale chyba będzie problem bo prawdopodobnie wpadnie moj kumpel z 3.0 V6 także tego...:stop::crazy_pilot:
a tak szczerze to mam nieodpartą chęć na rundala jędrka gtv-ką :D
no przyjedź przyjedź :) innej opcji nie ma :)
bardzo ten zderzak?? ;/
widzę, że miałem nosa zaglądając, mam nadzieję, że uda mi się wpaść w środę :)
BTW. są już jakieś plany co robimy po tym jak już postoimy trochę? Zakładam, że do MACa :) pytanie czy nie zmienić lokalizacji? Np na CH Zakopiankę. Można by pojechać obwodnicą spod Macro i wypaść na zakopiance. Zawsze to jakaś przejażdżka by była, a i droga dobra.
planów standardowo nie ma :D czyli wszystko bez zmian :) jesteś pewny że droga taka dobra ? Nie wiem jak tam wygląda droga ale przecież rondo przebudowywują. Poza tym na Zakopianke to trochę daleko. Może gdzieś bliżej jakiś mały przejazd ;)
hehe nie biedne tylko grzebane..
masz racje, siedziało, ale nie przeleciało :d
i wszystkie źródla podaja wage gtv 1370kg :P
No do makro szału nie ma, ale potem lecisz obwodnicą i jesteś na węźle z zakopianką, stamtąd znowu kawałek nieco gorszy, ale zjadliwy.
BTW, które rondo robią? to pod Makro / Ikea? Nie wiem czy okolo 19:45 będzie tam tragicznie przez remont, nie za często tamtędy jeżdze, ale jechałem w sobotę i remontu nie było.
tak, właśnie to rondo:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...u,1447850,3286
nie chodzi mi nawet o korki a o dziury/kratery :D
o nie... w takim wypadku chyba przylecę helikopterem... no cóż... myślicie że dojadę?? ;/
no dojechać dojedziesz tylko - albo będziesz stała w korku albo wjedziesz do krakowa od innej strony ;)