Bochnia... Bochnia ;) Tak! tam właśnie kupiłem swoją alfkę w kolorze rosso ;) ...Anet, wiadomo coś na temat planu spota? Bo jeśli byłoby warto, to chętnie bym się bujnął te 140km ;)
Printable View
Bochnia... Bochnia ;) Tak! tam właśnie kupiłem swoją alfkę w kolorze rosso ;) ...Anet, wiadomo coś na temat planu spota? Bo jeśli byłoby warto, to chętnie bym się bujnął te 140km ;)
Ja postaram się wpaść na chwilkę, ale to zależy od tego, czy uda mi się zamienić na zmianę popołudniową. Tak, że 50/50.
ja też będę chwilę ;) po 10.00 przyjadę mam nadzieje, że już parę Alf będzie :D
kurcze przepraszam Was bardzo, że nie wróciłem do Was z powrotem, ale przed chwilą dopiero wróciłem z tej łapczycy :/ no i chyba nie miałbym po co tam wracać a przy okazji koniecznie musimy się numerami tel. wymienić):P dzięki za super dzień i czekam na fotki ;) a tu już trochę zdjęć z mediów http://www.bochnianin.pl/13055_wosp_...__zdjecia.html :D
Nic nie szkodzi,było naprawdę super!!!
- - - Updated - - -
Czekamy na fotki !!!
ja przyznaje ze zaspalem :)
Chłopie będziesz żałował swojego spanka do końca życia!!
- - - Updated - - -
A tak na serio kto śpi do 16?
Każdy kto nie był to niech żałuje bo impreza WOŚP Off-Road była świetna :) Cała impreza profesjonalnie przygotowana , trasy ekstremalne (dwa oesy szybkościowe i jeden techniczny) , catering (grill na świeżym powietrzu) i baza serwisowa (Texon: kawa , szybkie naprawy i paliwko rakietowe) na miejscu :D Teraz tylko czekać na następną taką imprezę :) A tutaj fotki z tego super spędzonego dnia https://plus.google.com/photos/10652...70363062983825 :)
no i hasło przewodnie końcówki imprezy: "....szyba 70 zł, ale poczucie winy bezcenne" :D
pozazdroscic :) nie moge sie doczekac kiedy alfa wparuje do bochni w wakacje :)
no to czekamy i zapraszamy ;)
Marcin mistrzostwo świata,zdjęcia nie z tej ziemi!!
- - - Updated - - -
Tak się bawi Bochnia Off Road-owcy i Alfaholicy.
- - - Updated - - -
Co prawda tych drugich było znacznie mniej!
Jeszcze będą zdjęcia z drugiego aparatu Piotrka też będą na pewno super!
Ciekawe co tam sąsiad cyknął za foty , oby je ocenzurował :secret: Czekamy na następną porcję zdjęć :dance3:
Są nowe galerie jak tylko będę miała dostęp to wrzucę na forum.
- - - Updated - - -
A jak tam samopoczucie bo Rafał się pytał!
Samopoczucie w poniedziałek do południa lekko doskwierało i trzeba było lekko się podleczyć ale teraz już jest dobrze :D A co do tej imprezy to jeszcze raz wielkie dzięki bo było super :)
Coś mój szef myśli nad następną bo ta mu się spodobała!
- - - Updated - - -
A tak apropo co z ręsztą Bochni?
to niech myśli, my pomożemy :D
O przynajmniej jedna osoba oprócz Marcina daje oznaki życia!
przecież wcześniej też pisałem :D a z resztą alfaholików to nie wiem, może się "poobrażali" na samych siebie, że nie dotarli w niedziele pod Texon i dlatego się nie odzywają ;)
Wszyscy żyją tylko czasu nie ma nikt :/
Michał to chyba jednak nie o czas chodzi bo wiele terminów spotów już sugerowaliśmy i nawet kilka spotów się odbyło a tylko ANET , micrus i ja się ostatnio pojawiamy i rozmawiamy. Reszta widocznie zamiast jeździć Alfą to chyba na sanki się przesiadła i dojechać nie może na spoty :D
Mam cichą nadzieję się się poprawią.
Marcin no jak się nie da to się nie da :) śnieg to nie przeszkoda :P
oj tam oj tam juz skonczcie wieszanie psow na nas nieobecnych :-) :-) :-P jakbysmy mogli to bysmy dojechali :-P
a przecież nikt zamierzonych celów na wieszanie psów nie ma :P powiedźcie lepiej jakiś termin, żeby spotkać się :D
Tylko pamiętajcie wszcześniej żeby przed spotkaniem się wyspać nie pić za dużo by moc dojechać na spota!
Nie w żadnym wypadku niema do nikogo pretensji i żalów!
- - - Updated - - -
Niech nikt nie bierze niczego do serca i na serio!
spokojnie przeciez wszystko to to"for fun" ja ostatni rzadko zagladam bo walcze z wyciekiem oleju i uwijam sie miedzy praca corka mechanikiem a pracami domowymi i nie mam kiedy nawet pisac:-(
Dajcie jakąś propozycję na spota :) misior82 , Foox lub Michał(Pliszka) dajcie termin bo się za wami stęskniliśmy :)
nio ja to niestety ten tydzien odpadam chybaze sceniciem uda mi sie wyrwac alfa niestety u mecha stoi bo sie popsula :@
A co się stało z bellą.
zaczelo sie od malego wycieku oleju a skonczylo sie na remoncie silnika :-(
O to grubo poszłeś z remontem.
- - - Updated - - -
O to grubo poszłeś z remontem.
- - - Updated - - -
Pewnie bez oleju sobie trochę pojeżdziłeś.
nie no oleju pilnowalem i zeby nie musiec pamietac o comiesiecznych dolewkach odstawilem do mecha zeby to zlikwidowac ir jak zaczelo sie grzebanie w silniku to zaczely sie pojawiac coraz to nowsze rzeczy do zrobienia:-(
tak to jest, nigdy człowiek nie jest świadomy co ma pod maską.... ale przynajmniej będziesz mieć później pewność silnika ;) więc są i dobre strony
P.S. u którego mechanika robisz, jeśli można wiedzieć??
Pompa oleju obowiązkowo do wymiany...
:-( niestety zapowiada sie dluzszy postoj alfy :-( anet pytanko do ciebie nie masz gdzies dojscia do czesci uzywanych bo nawet nie chce wiedziec ile kosztuje nowy wał korbowy do mojej belli do tego dojda pewnie panewki (to juz raczej nowe) dalej ta rolka przy tymze wale to na pasek rozrzadu a na koniecta sruba ktora przechodzi przez ta rolke wlasnie w ten wał
Oj coś mi się wydaje że trochę kasy dołożysz!