Mnie brak - sorry , niespodziewanie rodzinnie się zrobiło u mnie
Printable View
Mnie brak - sorry , niespodziewanie rodzinnie się zrobiło u mnie
Na chwile bys wpadl :)
Wyklepało S3 mini!
Zabijcie mnie ale kompletnie mi to wypadło... Nawet nie wiem kiedy ten dzień przeleciał jakiś taki dziwny był :P
A idźccie z tymi spotami w Tychach, już się na to nie piszę. Przyjechałem a tu jedna alfa na placu i w dodatku właściciel w kauflandzie. Zawsze ta sama historia, najpierw entuzjazm i wszyscy się zapisują, a potem jak przychodzi co do czego to każdemu coś wyskoczyło. Jak dla mnie to tylko czwartkowe spoty w Katowicach są coś warte.
Od 18:10 do 18:40 było nas 5 aut.
W sumie w ten czwartek mogę jechać do Katowic ... to zróbmy listę i jeźdzmy razem.
No jakby nie było umawialiśmy się na 17:00, tak? Więc albo sprawdzcie sobie zegarki, albo nie narzekajcie, że nikogo nie było, bo nie każdy ma chęć stać godzinę samemu i czekać aż ktoś się zjawi.
no troche nie wyszło - ale patrząc nie patrząc spot był klepany na ostatnią chwilę - brak nam organizacji, tak jak to miało miejsce z wypadem na gokarty.
Co do czwartku jeśli nie będę jechać do gliwic to pojawie się na gosporcie - dawno mnie kurde tam nie było - wstyd pokazywać się oklepaną alfą no ale wypadki chodzą po ludziach.
Ja byłem na 18 bo mi się coś chyba godziny poeb**y :D
W tym tygodniu nocki mam więc może jedynie na chwilę pojawię się w Katowicach :(
To ja wyskoczyłem do kauflandu. Najpierw do 17:30 razem z Sharpim i Oskarem czekaliśmy czy się ktoś zjawi, potem jak pojechali bo mieli już dość czekania to ja wyskoczyłem na 15 min zostawiając auto pod graffiti że może ktoś podjedzie jeszcze i poczeka tak jak to zrobił Tasiek.
Może w Katowicach pojawi się więcej Tyszanów.
Dziś w planach mam wymianę wahacza więc jeśli zrobię to w czwartek będę :D
Ostatnio z Sharpim zeszło nam 7h :D może teraz wyrobie się w jednym dniu :)
Gdzie podjechac aby pomóc?
Wyklepało S3 mini!
Aj nie zobaczyłem tej wiadomości już :(
Dzis 3h z druga stroną, z przygotowaniem itp :)
Wysłane z iPhone 4S. :-)
Co znaczy jakie? Górne wymienialem z przodu TRW, a długo bo to dopiero 2 raz w swoim życiu robiłem :)
moze tu dacie rade sie zebrac ??
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ybierzemy.html
Co tu tak cicho?
jutro jest 6 tyski night crusing, godzina 22 pod tesco :) z tego co wiem troche alf bedzie :P
Ishan jak mi przypomnisz telefonicznie to bd :)
:lol:
Kierwa zapomniałam , że przed chwilą oddałam auto do mechanika :/
Ja może też będę ale pod warunkiem, że ktoś mnie weźmie jako pasażer, bo po alko nie wolno jeździć, siostra ma urodziny więc schadzka rodzinna ;)
Himek nie pij to pojedziemy razem Twoim.. PLISS :D :lol:
A które siostra ma urodziny bo nie wiadomo jaki prezent kupić żeby po objeździe na impreze przyjechać
18 :D
Już za późno, wypity Tyski :)
Eh i znowu dupa!
Byłam zobaczyć u mechanika auto chyba zrobione ale go niema więc nie ryzykowałam i nie brałam go..
Więc nikaj nie jedziemy dziś.
Ja być może podjadę :D
Hm ja zrobiłem jedno piwko, więc może pojadę :)
Ja tam może też na chwile podjadę
Panowie i Panie ... najbliższy weekend dość wolny jest od pracy i być może nie każdy jedzie palić znicza.
Proponuję spota w któryś z tych dni:
1 listopad - piątek 16:00
2 listopad - sobota 16:00
3 listopad - niedziela 16:00
Napiszcie swoje propozycje aby coś wyszło. W ramach spota proponuję przejażdżkę na foto sesję na mieście ! :)
Rozpoczynam listę:
1. jaboleq
2.
1. jaboleq
2. Sharpi
Ja bym raczej był za niedzielą, bo w te pierwsze dni to raczej korki będą nas czekać :D
mnie to wsio rawno caly ten weekend mam wolny next tylko niedziela więc jak chcecie coś zorganizować to ni ma problemu, tyle tylko jakby mi ktoś przypomnial telefonicznie to sie nie obrażę :P
1. jaboleq
2. Sharpi
3. Naur
Haha, to daj telefon :D
Też bym był raczej za niedzielą ale jak co pozostałe dni tez mi pasują.
1. jaboleq
2. Sharpi
3. Naur
4. Mario84
reply też poszło :D
Ciao!
Być może że też dołączę jak czasu starczy a tym bardziej że bociek ma coś do rozdania :)