tutaj marker nie pomoze :)
Printable View
tutaj marker nie pomoze :)
Załącznik 36786
nie mogłem byc pod M1, ale fotka tez sie pochwale:D
Slaba jakos bo tel robione
poxilinia da rade :D i trytkami wzmocnic :) i bedzie nowe
poxilina sklei chociaz na miesiac a potem wymiana tlumika musze zerknac ile kosztuje ?
caly bedziesz wymienial?
pewnie tak bo niewiem czy na zlonczkach uda sie rozkrecic zeby wydobuc tego za katalizatorem bo rura oderwala sie od strony kata
w sumie racja a tak z calym wydechem od razu wjedziesz i na wieszaki tylko podwiesic przykrecic i gra:)
ewentualnie bez kata moze komplet wyrwe za rozsadne $$ bo zdemontowac go i zastapic rura szkoda bo zbyt glosno bedzie chodzil ;)
no fakt bez kata bez sens :P ciekawe jak ze spalaniem by bylo :)
rozmawialem z mario i padl pomysl zeby raz w miesiacu spotkanie zrobic w niedziele co wy na to ?
czemu nie jestem za nalepy wyglądają zajefajnie....
tez jestem za:) a ja juz nalepy zamowilem przelew zrobiony teraz tylko czekam za przesylka:D i tez bede mial haa:P
noo to zajebiscie:D wczoraj po rozmowie z moim ojcem który jezdzi starym mondeo powoli go przekonuje do alfy heheheh :D
no i moze kolejny alfisti brzybedzie ;) tylko bez korektora :(
to byc moze bedziesz zamawial dla taty naklejke:) hehe dla mojego ojca jescze nie wyprodukowali alfy :P bo tylko suva
Miron ma V12 pod maską ;D
pięknie brzmi ^^ wydech załatany ?:)
za 15 minut ide odpalic i zobaczymy czy zmniejszyla mi sie ilosc v ;)
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:32 ----------
jak niewytrzyma zbyt dlugo juz mam inna wersje bardziej inwazyjna ale musze jutro z pracy cos zabrac ;)
Czy ktoś w skrócie możne mi to ogarnąć bo przez 54 strony nie chce mi się przelatywać, a wlepkę bym chętnie przygarnął ;p
na 47 stronie masz foto jak wygladaja wysylasz pw do tomka i potem on ci poda co i jak
---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
napostoju auto juz mruczy jak przed awaria czas na jazde probna :)
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
no i zrobione juz jezdzi ;)
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
prosze osoby ktore maja do odbioru naklejki o kontakt na priv
to co z tymi spotami w ta sobotę sie widzimy czy nie??
ja nie mam nic przeciwko sobota jak najbardziej mi pasuje :D
nam tez sobota jak najbardziej pasuje
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
dobra ludziska a daloby sie w tym tygodniu zrobic w niedziele tak jak mario prosil ? bo szczeze mowiac to jedziemy po nowa BELLE ;-) do warszawy i do 16 mozemy niewrocic.
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:36 ----------
mi niedziela odpowiada, ale tez godziny popołudniowe:) nowa belle? to w niedziele poogladamy:D
v6 zagada ;) z turbo ;)
no to już cos tam sie kojarzy ale zobaczymy co przywieziesz:]
jak wszystko wypali to bedzie chyba jedyna taka w poznaniu :)
no to zyczę żeby wypaliło:)
ja mam w sobotę i niedzielę szkołę.. ale zobaczymy co da się zrobić.
W takim razie czekam na ustalenia.. :)
mi osobiście teraz w niedziele pasuje, w sobote nic nie obiecuje:]
mi pasuje niedziela w sobote no coz moge niezdazyc na 12 jestem w w_wie zanim zapakuje auto i wyjade bedzie 14. na 16 nieda rady. ale spoko jakby co w przyszla sobote bede. chyba ze w niedziele zrobimy w tym tygodniu. zastosuje sie do ogolu.
ja mam niedziele wolna a w sobote jade ze znajomym po alfe wiec jesli kupi to bedziemy dwoma:)
siwulec to przekanaj swojego ojca i beda 3 nowe auta ;)
oby kupil znajomy sie zgrzal na alfe 156 kombiaka i tak jest ogolnie wrzuce je do podgladu wiem ze nie ten temat ale sporo osob odwiedza to moze ocenicie tezhttp://moto.allegro.pl/alfa-156-1-9jtd-2000-bananowe-skory-klima-alu-i1881526349.htmlhttp://moto.allegro.pl/fajna-alfa-156-1-8-t-spark-skory-klima-alu-16-i1871803348.html
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
ale mi sie zle wkleilo :P przepraszam :D
ladna tylko silnik troche za czysty moglbyc myty. sprawdzcie miske olejowa czy niema pekniec i rys bo w benzynie jest nisko powieszona i czy niema oleju ogolnie na silniku. i jak wyglada uklad wydechowy i wachacze.
wiadomo ze na zdjeciach bedzie igla tylko ze to troche daleko zeby sobie zrobic wycieczke krajoznawcza a z drugiej strony dla alfy wszystko :P a tego diesla widziales bo tam dwie wrzucilem tylko sie zle jakos wkleilo
w dieslach niewypowiadam sie niemialem nigdy ;)