ja jestem chetny bo mam na miejscu :P
Printable View
ja jestem chetny bo mam na miejscu :P
To co koledzy i koleżanki powiedzmy 23,02,2013 Sprawdzałem ceny za wynajęcie toru na 2 h i 7 gokartów wychdzi 1120zł powiedzmy że bedzie nas min.14 to wychodzi po 80zł/os i zmieniamy się co pół godziny powiedzmy. Taka jest moja propozycja. Zróbmy listę i zobaczymy jak to wyjdzie, ja jako pierwszy się wpisuje powiedzmy że do 10 lutego robimy listę i zobaczymy ile osób jest naprawdę chętnych ;)
1.mizer(oczywiście z żoną ale druga połówka nie jeździ ;( )
1.mizer
2.lisciu666
23 odpadam, studia i przed wypłatą :D bliżej początku miesiąca proszę :D
1.mizer
2.lisciu666
3. odrobina156 23.02.2013 godziny popołudniowe:D
Widzę że chyba nie uda się uzbierać 14 zawodników ;( a szkoda bo jakoś na podkarpaciu mało spotów...
O której planujecie się wybrać? Czy to jeszcze nie ustalone?
jeszcze nic nie jest ustalone za mało zainteresowania ;)
Hmm kusi mnie, żeby się wybrać, ale nie wiem czy dam radę. Na razie się nie wpisuję.
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany.
1.mizer
2.lisciu666
3. odrobina156 23.02.2013 godziny popołudniowe
4. kwasnybartek
Pewnie brat też się wybierze jak to wypali.
Gokarty w Kolbuszowej nie są aż tak drogie, na pewno jest taniej niż w Rzeszowie. http://mkarts.pl/pl/cennik Osobiście polecam różne promocje u nich, można sporo pojeździć za małą kasę.
jak przynajmniej 8 nas sie zbierze to można na godzine wynająć tor i też wyjdzie po 80 zł i mamy godzinkę wspólnej zabawy na torze ;)
1.mizer
2.lisciu666
4. kwasnybartek
5. Grzes
Już jest 5 osób jeszcze tylko 3 chętne i śmiagamy za 80zł po godzinie!!! :D
No nie wierze tyle alfaholików na podkarpaciu a tu 8 zawodników nie można uzbierać ;) a moja alfa dzisiaj mi psikusa zrobiła takie zimno a tu napis na ISC air conditioner faluty czy coś takiego :( jutro jade ją odstawić do swojego mechanika niech działa bo nie przyjemnie z rocznym dzieckiem w zimnym samochodzie jeździc...i jeszcze świece mi przy okazji zmieni ;)
jaki tu spokój nananana :D
nic (totalnie) nic się nie dzieje nananana :P
Panowie został tydzień raptem do planowanego spotkania na gokartach w Kolbuszowej:D
Przybyło więcej chętnych? Czy wszyscy zdeklarowani do tej pory wpadną 23 na mini spota i śmiganie gokartami?
Ja jestem chętny na gokarty i mam nadzieje, że jednak coś z tego będzie :)
Pojawienie się czymś co nie ma z AR nic wspolnego grozi powieszeniem w lesie w Niwiskach?
23 luty godziny popołudniowe jeszcze do ustalenia ale myślę że godzina 18-19 była by w sam raz
Suzuka daje rade, podobnie stara kanciata Vitara 1.6.
Wiem że lepiej tylko tylko tak napisałem pod siebie ;) bo o 14 dopiero pracę kończe w sobotę.... ) no ale może i na 17 byśmy się wyrobili :)
Czy ktoś dodatkowo reflektuje wypad w okolicach godziny 17 na gokarty do Kolbuszowej w najbliższą sobotę 23 lutego?
Pasuje się określić ile osób będzie żeby chodziaż konkretną godzinę do jazdy zarezerwować:D
No moja 166 odmówiła posłuszeństwa ale dzisiaj graty mi przyszły(sonda swiece i przewody) i biorę sie z mechanikiem za robotę :) jeszcze na dodatek córka mi zachorowała no ale do soboty jeszcze kawałek drogi więc myśle że przyjade no ale co z resztą jak nie uzbieramy to i tak można się przejechać i spotkać się ;)
ja nadal jestem zainteresowany wiec czekam na innych chętnych.
No ja jednak też postaram się być dwie miłości mojego życia wyzdrowiały(córeczka i alfa) to co 17 ??
ja dzis przez Kolbe przejezdzalem :D
Na 17tą się nie wyrobię :( moja małżonka pracuje do 16.30 w domu jest około 17tej a to ona miała być kierowcą karta, ja po kontuzji nie dam rady wysiedzieć w tym foteliku , ale jak coś mogę podjechać na po jeździe. Maciek którędy będziesz jechał?
nie dam rady Bartku pomimo ze bardzo bym chcial.Przykro mi ale po 1 to powody finansowe(mam inne wydatki),a po 2 mozliwe ze bede w Warszawie u szwagiera
1.mizer
2.lisciu666
4. kwasnybartek
5. Grzes6. kwasnykuba