Ja co do kwestii czystości się już nie wypowiadam bo napadnie na mnie Jola i Marcin :-p
Printable View
Ja co do kwestii czystości się już nie wypowiadam bo napadnie na mnie Jola i Marcin :-p
dobra dobra:):):)
Ale rozbujaliście tasiemca z tych spotów:D
i życzenia sobie kolorowego kurczaczka i mokrego jajeczka:sarcastic: z okazji nadchodzacych świąt :santaclaus: ;)
no ja juz jestem ;)
...i czekasz do 19 w garażu?:) zajmij miejscówki - dla co najmniej 12 aut:):):)
Tak myślę, że dziś może być problem z miejscami...
byłem w KEN center w poniedzialek koło 19 i cały parking z tyłu był wolny...no ale dziś mogą przybyć spóźnieni mikołajowie po prezenty...
bede koczowal :)
Jak was znalezc na tym parkingu jak juz bede w KENie?
sam koniec garażu gdzie trzeba zrobić zawrotkę:)
Niestety parking podziemny o godzinie 13,30 był pełny mam nadzieje że do 19 się rozluźni...
ja myślę, że będzie tylko gorzej... ludzie skończą pracę i po karpia! ;)
I do tego jakie korki chyba z dwie godziny będę jechał albo wyjadę później i trochę się spóźnię.
Ja niestety dzis odpadam, pozmienialy mi sie plany i niestety nie dam rady wpasc:(
Takze odrazu skladam wam najserdeczniejsze zyczenia od mnie i zony wraz z mala Julka QV :)
ktos bedzie wczesniej, o ktorej?
Ja może też troszkę wcześniej. Ale jak się nie wyrobię, to będę i później i na krócej ;)
ja mogę być wcześniej, a kolega Lcs, owszem stoi na końcu obstawiony innymi samochodami.
Wito, którędy jedziesz i o której będziesz przecinał Grójecką??
to o ktorej ktos bedzie z tych wczesniakow ;)?. Ja moge zejsc za 20 min. Tak naciskam bo dzisiaj bede z Wami niestety z 15-20 min tylko :(
Ją siedzę jeszcze w serwisie niestety...ale jak coś to jestem 5 minut od parkingu
Ja odpuszczam, na Żwirkach i Grójeckiej korki giganty więc dalej nie będzie lepiej więc to nie ma sensu, poza tym plany w pracy na jutro mi się pozmieniały i jeszcze muszę to ogarnąć także dopiero za rok wpadnę:D 05.01
ja bede za 5 min
Dobra ją już jestem ale miejsc praktycznie nie ma... Jakby co to trzy kolorowa alfa jest zblokowana :P
Dziękuję wszystkim przybyłym na Wigilijny spot za towarzystwo i super atmosferę, szczególne podziękowania dla Joli za oprawę i poczęstunek - oraz za poświęcenie auta dla celów bufetowo - barowych:):):)LOL
zdjęcia w edycji:)
kolejne wkrótce:)
100x dzięki za wigilijno-alfowego spota :), a 1000x podziękowania dla Joli za udostępnienie maski MiTo i przygotowanie smacznego jedzonka :D
Dzięki za spota, Jolu wielkie dzięki za oprawę i zaopatrzenie, jesteśmy w kontakcie co do przyszłego tygodnia :-)
P.S
Krusz, dzięki za "dynamiczny" powrót :-)