i kulaki bal :/
Printable View
i kulaki bal :/
A "TY" to kto????
Bo Jo słysze młody głos!!!!!
Byłby ktoś chętny na obejrzenie 147 w waszym mieście?
To będzie pierwsza alfa jak i mój pierwszy własny samochód nie chce wpakować się na minę
może by ruszył który d..sko 14.10 na sosine blisko jest:P
Chyba Cie Cycki swędzą :D:D
A tak serio to jak Wy to i My tez bedziemy :P:P
Wkoncu jak moge nie byc jak Brat tam bedzie :D:D
Aleś wymyslił na SCP :D:D
Jedna wielka Rodzina :D:D
szkoda że nie widziałeś miny i zbulwersowania tego gościa
co dałem mu wizytówkę jak przedstawiłem koledze co pytał o Twoje felgi
jego żone jako moją;););)
Kolega zapytał to Twoja żona?
odpowiedziałem jasne ładna co?
ten wyciąga rękę i mówi Piotrek
a ona milutko z uśmiechem Jola jestem
po czym jej mąż halo halo to moja żona-choć kochanie idziemy;)
no i chyba już się do klubu nie zapiszą:)
szkoda tylko wizytówki i sympatycznej Joli;)
czy Twoja alfunia nie parkuje czasem pod ZGH w Bukownie?
Dzięki ale już kupiłem;) pod Częstochową
i także francuzi troche ją poobijali
Żyje Tu jeszcze kto? Młody_Alfista, Mell,Saint21-co z wami sprzedaliście alfy czy co:P
Ja w połowie września dopiero wróciłem z Anglii, a teraz już w Krakowie siedzę :P
Witaj ja jestem z okolic Wolbromia a obecnie mieszkam kolo Żarek
Nie wiem, na razie będę starał się poświęcić jak najwięcej czasu na studia, może jakoś się uda.. ;d A jak auto dożyje następnego spota to może jakoś dotrę :)
a tak se zajrzałem a tu dalej kapa:P
alfinek w Olkuszu przybywa,wizytówki się kończą a tu dalej cisza:P
niedługo ja dołączę do alfaholikow z Olkusza :D heh
No to gratulacje bo tutaj to przynajmniej cos sie dzieje spoty zloty grille festyny a nie to co na Chrzanowie :D:D
Cześć Wam od kwietnia jeżdżę moją Alfą po Olkuszu na ramkach i jeszcze mi nikt nie odmachał:)
Olkusz to takie małe włochy w Polsce :)
ja tam codziennie jestem bo pracuję w olkuszu i jakoś nikt tam nie macha:P
ja tam każdemu machałem i wcale się nie zrażałem, ale tradycja zanika:(
Bo wielu ludzi jeździ alfa ale nie mają pojęcia o tej tradycji:-P ją kiedyś machalem babce w 159 która okazała się stara babcia ale odmachala:-D hehe
Wysłane z mojego
Witam pisalem juz osobny temat na bazarze no ale nic konkretnego sie nie dowiedzialem, ma ktos moze
Sterownik Airbag nr 60658009
Olkuszanie,
mam pytanie.. do kogoś kto zna warsztat
Auto-Elektro-Gaz
ul. Niepodległości 16. Olkusz
cene mają naprawdę niezłą pytanie tylko jak z wykonaniem..
pierwsze wrażenie.. wynikające z rozmowy parę dziwnych pytań z mojej strony.. i t p
wykazywało by na to ze znają się na robocie.. wiedzą co mówią.. nie bedzie to ich pierwsze v6 busso..
instalował ktoś u nich LPG? do swojej belli czy innego autka.
jedź do Gajerów, od zawsze jeżdżą alfami i znają V6 na wylot....
(swoje v6 tak znają na wylot ze wszystko robią u Sławka;/)
akurat znam ten warsztat z własnej autopsji ..i z paru jeszcze innych źródeł ..
niestety nie nazwał bym ich dobrymi fachowcami od gazu..
powiem więcej wykonanie, montaż, ustawianie map 3d, kątów i t d woła o pomstę do nieba,.
co prawda jeżdżą nawet dwoma V6 z lpg ale żadna z nich nie jeździ tak jak powinna...
wystarczy siąść na internet zobaczyć ile negatywów zbierają..
Ma ktos moze schemat elektryczny do 147 ??
schemat elektryczny czego? całego auta? jakiegoś konkretnego obwodu?
co dzieje z samochodem? napisz coś więcej..
widzę że jesteś z Jaworzna, nie daleko ciebie w sosnowcu jest super elektronik samochodowy.
damian chyba już w Wolbromiu- czy jeszcze???
jak tam se uważasz, zawsze u nich serwisuje lpg i słowa złego nie powiem, a już najbardziej mnie wq..wiają ludzie, którzy cos tam gdzieś słyszeli, niby widzieli a w d..pie byli i g..wno wiedzą a potem wielkie opinie piszą...., ale mniejsza z tym. Akurat warsztat o który strikte pytałeś tez jest dobrym warsztatem. Mozna polecić:). PZDR!!!
tak jak pisałem ze moje doświadczenia z panami G nie sa dobre.. a i paru znajomych mechaników.. tez nie wystawia im dobrej opini i t d... dlatego poszukiwałem dłuższy czas innego gazownika.. który nie skręci mi przewodów zasilających komputer lpg na skrętkę czy nie przykręci blachowkrętami instalacji .. długo by wymieniać ich fuszerę
a lpg niestety trzeba założyć lada chwila przyjdzie córeczka na świat.. trzeba niestety poszukać oszczędności na paliwie ;/
aaa to moje gratulacje!!!! trzeba teraz o kombi pomysleć, hihihi.... ja też czekam na córcie i to lada dzień bo termin na poczatku marca:D
no to moje powinszowania panowie moja wątroba już drży na samą myśl:beer: