Wczoraj czerwona 156, na DDZ z ramkami, w Bielawie na Żeromskiego. Mrugnąłem i machnąłem ale kolega był jakiś taki zdziwiony.
Printable View
Wczoraj czerwona 156, na DDZ z ramkami, w Bielawie na Żeromskiego. Mrugnąłem i machnąłem ale kolega był jakiś taki zdziwiony.
Heh zdziwiony byłem, bo dopiero po czasie załapałem, że to Ty rain i ze spóźnionym zapłonem Tobie odmachałem :)
Pozdrowienia dla srebnej 156 (tablice DLU) spotkanej na Długiej. Mrugnięte obustronnie
widziana czerwona 33 imola na rej. EZG zaparkowana pod technikum na borowskiej :) widzialem jak jechalem na egzamin :P poźniej dodam zdjęcia :)
dzis okolo godziny 14:30 na A4 przed Legnicą GTVka w jtsie na DJ blachach czoorna
A ja dziś na bogato :D
Jechałam przez pół Jawora za białą Giulliettą na tablicach DL i z "69" w numerach :D
Na jaworskim rynku zaparkowałam kilka miejsc dalej od czerwonej 147 na tristarach, tablice TK i na tylnym zderzaku fajna dokładka/ dyfuzor.
Na Kuzienniczej w Jaworze, zaraz po 16 mijała mnie granatowa 147 FL na tablicach DSW. Nie wiem czy mi się wydawało czy były światełka (być może tak bardzo chcę żeby mi ktoś pomachał, że to sobie wkręciłam, nie wiem :D )
Niestety ramek forumowych to na żywo jeszcze chyba nie widziałam :/
Wpadnij kiedys w środę do wrocka pod most Milenijny, to będziemy machać jak głupi :D