jestem jak najbardziej za tyle że gdzieś blisko bo w środę rano do pracy a nie chce się obudzić rano na dworcu w sosnowcu z kondomem w ... Kieszeni :-p jak na taki mecz to trzeba się przygotować(czytaj UGOTOWAC:-P)
Printable View
jestem jak najbardziej za tyle że gdzieś blisko bo w środę rano do pracy a nie chce się obudzić rano na dworcu w sosnowcu z kondomem w ... Kieszeni :-p jak na taki mecz to trzeba się przygotować(czytaj UGOTOWAC:-P)
dobra 19.30 w Świecie alkoholi, zakup i przemarsz w zorganizowanej grupie na mecz do remizy, po meczu podsumowanie... (może uda się kopnąć jakiegoś ruskiego w ryj), i dalsza część wieczoru
Wszyscy będziecie ?
I dupa nie będzie mnie z wami.. Zostaje w poznaniu i idę do strefy kibica:)
No to jesteśmy mniej więcej dogadani, Xofer z Klaudynką wpadnijcie po mnie o 19:30, Tweety bądź z kierowcą... :P aha i WSZYSCY w barwach!!
jak tam panowie po meczu? :)
Wczoraj strefa kibica OSP Kleczew dała radę :P Załącznik 59081 teraz wszyscy się widzimy w sobotę na rynku w Poznaniu :D i trzeba dojechać pepiczków!!! Co się działo po meczu to wiedzą ci którzy byli.. :p Załącznik 59082 aha i mam nadzieje, że wszyscy szczęśliwie wrócili do domu.... :)
Tak wszyscy szczęśliwie dojechali, od Tweeta dostałem sms-a o 00.53 że jest w domu
probowalem napisac na forum ale internet w moim telefonie odmowil posluszenstwa a nie chcialo mi sie peceta uruchamiac:) Dzięki za wspólny mecz, warto było:P No i The Best Of Wonski za kurs PePoż. :)
Yago, gratulacje Tatusiu ;)