Ja po ponad dwóch latach będę musiał zamówić nowe, bo już trochę przyblakły.
Printable View
Ja po ponad dwóch latach będę musiał zamówić nowe, bo już trochę przyblakły.
Cos wiadomo na temat wysyłki ramek?
Ja przelew zrobiłem 26.09 i ramek nie mam do tej pory :( miały zostać wysłane w zeszłym tygodniu. Kiedy po upływie tego terminu poprosiłem o nr wysyłki nie dostałem już odpowiedzi, olewka straszna
A ja 02.10 i ramek ani widu ani słychu.
29.09 zamówiłem i też żadnego odzewu. Nawet potwierdzenia czy dostali przelew.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
W sprawie wyjaśnień co do opóźnień to odsyłam do lektury - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1882792
Twoja paczka została dziś przygotowana do wysyłki i czeka w tej chwili na kuriera, spodziewaj się jej jutro a najdalej w piątek.
Gratulacje dla Taty. Wszystko jasne. Sorry, ale po ponad tygodniu od zamówienia i żadnego potwierdzenie człowiek zastanawia się czy paczka zaginęła albo źle kasę przesłał.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem i nie dziwię się że są wątpliwości :) Zresztą nie tylko Ty je miałeś w ostatnich dniach bo dostaję też sporo pytań na maila więc postanowiłem raz na zawsze uciąć spekulacje :D np wczoraj i dziś poszło dużo paczek, ze 20 łącznie. Ale przypuszczam też że w tym tygodniu więcej paczek już nie wyjdzie, a jeśli już to jakieś zaległe pojedyncze sztuki :)
Są wreszcie, ale kot nie da więc z montażu dzisiaj nici :D
Załącznik 212964
Paczka była zamawiana w ostatni tydzień września, niestety do dzisiaj nie otrzymaliśmy paczki z dwoma ramkami i osłoną przeciwsłoneczną. :mad: