no niestety bede stal caly miesiac dopiero zaczalem prace wiec z tej nie mam co ogarniac :/ jaka ta modernizacja ??
Printable View
no niestety bede stal caly miesiac dopiero zaczalem prace wiec z tej nie mam co ogarniac :/ jaka ta modernizacja ??
Ok skoro dopiero wystartowałeś z nową pracą to jesteś usprawiedliwiony :) Adoil przyznaj się tu nam bez bicia co za modernizację szykujesz? :P :D A co do spotu to może ale to może na 23 będę miał autko to wtedy już bym się pisał :)
no musze wymienic wahacze gorne dolne tylny stabilizator i wszystko co gumowe sprzodu i z tylu ;/ i w tej wyplacie raczej sie nie wyrobie no i plus komplet tarcz
Zobaczycie na spocie :P
ja nie wiec mozesz napisac mi na pw :) z jakims zdjeciem
Spocik wszystko pokażę hahha :P a tak nawiasem mówiąc to możesz do nas dotrzeć innym autkiem albo ktoś się po Ciebie pofatyguje i będziesz ale bez swojej kochanki :D
to coz to masz za niespodzianke ?? :)
Mała ale cieszy :D
ja postanowilem odswiezyc lakier jak auto stoi to go odswieze i jak postanowilem tak zrobilem zeby bylo taniej (bo juz mnie szarpnie zawieszenie) rozbiore ja sam i klopoty sie zaczely chcialem wyciagnac swiatla zeby nie sciagac zderzakow lecz zeby wyciagnac lampe trzeba sciagnac blotnik zrezygnowalem dobra sciagam zderzak i znowu trzeba sciagac kola odkrecac nadkola zeby odkrecic 6 srub leeeeeeeee nie bylem przygotowany na takie rozwiazania hehe jutro ciag dalszy :)
Nigdy nie rozbierałem elementów blacharskich i dlatego wolałem całe auto oddać do lakiernika co by się on nad tym znęcał i wkurzał z rozbieraniem tego.