Wybywać będziemy w sobotę o świcie, a i na szkolenie też się zapisaliśmy:). Jak coś to można w sobotę razem jechać, może się jeszcze ktoś znajdzie z okolicy.
Printable View
Wybywać będziemy w sobotę o świcie, a i na szkolenie też się zapisaliśmy:). Jak coś to można w sobotę razem jechać, może się jeszcze ktoś znajdzie z okolicy.
Pozdrawiam Alfistkę widzianą gdy skręcała w Szabdzie koło Mrówki na Grudziądz. Jechałem żółtą Pandą na LU xxxxx więc mogłaś nie widzieć gdy machałem.
Pozdrowienia dla czarnej 159 na klubowych ramkach, dla złotej i czarnej/grafitowej Alfy GT, wszystkie auta widziane w Mielnie w przeciągu 4 dni ;)
Pozdro dla ciemnozielonej alfy 156 na A1 w stronę łodzi z rejestracją CG ;)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 w dieselu z którą jechaliśmy razem od A1 do Bydgoszczy ok 22. Pozdrowienia od niebieskiej GT na PKS ;)
Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)
- - - Updated - - -
Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)
To nawet możliwe że się gdzieś mineliśmy bo w trzęsaczu jestem przejazdem dość często
W końcu mi się udało zaparkować obok:)
Załącznik 106710
A kogo ta alfa na ZGY?