1990mb - sprawdz pw ;)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Printable View
1990mb - sprawdz pw ;)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
No chodzi mi o tą od Kubańczyka. Ktoś ją chyba z forum kupił, podszykował i chyba poszła dalej.
Czy chcę kupić to nie wiem. Gdyby się coś fajnego w dobrych pieniądzach znalazło to pewnie był wziął. Tylko pytanie po co. Moją obecną jeździ się raz w miesiącu i to bardziej, żeby ją przepalić niż z potrzeby. Prawdę mówiąc interesuje mnie coś starszego i najlepiej RWD, coś sporo szybszego, lub coś wielkiego.
- - - Updated - - -
Tylko tak jak się zastanowić, to bez 5kE na sam zakup to raczej niema co świrować. A gdzie reszta...
To już wiem o której mowa, Darek ją miał.
I za ile ona stała?
Rak sobie teraz wymyślam, bo nie widziałem po remoncie 155 ani tej 146, ale 10 klocków w życiu bym nie dał za 146 (być może tak gadam, bo ten model nie podoba mi się).
- - - Updated - - -
A może pójść o krok dalej i za 10 kafli łykną 164 :)
164 za 10 tysięcy to już fajna sprawa. Do tego jakość wykonania 164 w porównaniu np. do 155 jest porażająca:)
155V6 do wyrwania tanio na części.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID4QOfZ.html
Dzwonię do gościa i nic. Po jaką cholerę ktoś daje ogłoszenie i nie odbiera. Potrzeba mi 155 na chodzie. Może już ją ktoś kupił?:)
Tak się teraz zastanowiłem, czy to nie jest przypadkiem ta z Halinowa?? Oglądałem ją z Andrzejem, brakowało oleju i płynu chłodniczego wtedy, prawy wahacz tył do zrobienia, wtedy buda na pierwszy rzut oka nie była tragiczna, teraz to już chyba faktycznie auto tylko na części.