I jeszcze pozdro dla Kolegi, do którego "strzelałem" dzisiaj ok 10. na parkingu z tyłu Seki w Czewce :D
Printable View
I jeszcze pozdro dla Kolegi, do którego "strzelałem" dzisiaj ok 10. na parkingu z tyłu Seki w Czewce :D
Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej poliftowej 156 kombi mijanej dzisiaj ok 19 w okolicach osiedla wieczorka w Piekarach Sl. ;)
Pozdrawiam kierowniczke mijana dzisiaj na dk88 z ciemnej 156'ki. Zona zauwazyla ze kolezanka machala a ja tego nie widzialem. :(
Pozdrawiam wczoraj widzianą 156 blu cosmo w tychach koło piekarni Misztela (ramki były) rejstracja RDE xxxxx , ale stanołem zyt blisko i mrugałem w zderzak chciałem zatrąbić no i wtedy dowiedziałem się że mój klakson ni działa :(
Pozdrowienia dla czarnej (?) 147 JTD na olkuskich blachach parkującej dzisiaj przedpołudniem pod Słonecznymi Skałami ;)
Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 SZ..... pomachane było dzisiaj około 16:40 w Katowicach Podlesiu.
Pozdrawiam Kłatra widzianego dzisiaj miedzy 17 a 18 na moscie w Żywcu, oraz Adayene, Lole i Sołtysa siedzacych z nami w aucie :)
Pozdrowienia dla czarnej 147 SY 8**** za którą, przed chwilą, jechałem na obwodnicy TG.
Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się wczoraj mijałem między 13 a 15:30 na trasie Kraków - Rzeszów :) Choć tylko w dwóch przypadkach od 156 widziałem odzew ale trudno :)
6;30 na mikulach kolege w srebrnej 145 oramkowanej
pozdrawiam kolegę widzianego dziś na skotnicy w alfie 147 na ramkach rej SM :) poszły długie i łapki
i koleżankę z Jaworzna która pracowała ze mną w sobotę w green parku - widzialam alfę zaparkowaną przy wjeździe :)
Ja też pozdrawiam wszystkich alfistów pracujących w green parku:)
pozdrawiam Pana/Chłopaka z czarnej 147 SY ....
dziś rano trasa K-ce --- S-ec
długie poszły od tyłu
awaryjki już po wyprz.
odzewu nie było ale coś kolega poczuł bo zaczął gonić
więc poczekałem co by sobie ramki z tyłu poczytał :-)
Pozdro dla Slavika ktory byl u mnie na komisie na chwile:) oraz pozdro dla czarnej 147 ktura pomykała przed 3 minutami dk1 w kierunku bielska.
pozdrowienia dla kierowcy 156 czarnej oramkowanej, mijanej dzisiaj na Zdrowej w Krakowie o godzinie 15.
swoją drogą dawno nie widziałem tak ładnej 156.
a ja pozdrawiam wiśniową na ramkach blachy DW mijaną po 18-tej w Rabsztynie
Pozdrowienia dla czarnej 156 z czerwona skórą parkującej dziś rano po 7 na Przemysłowej w Bytomiu koło Ambi ....
pozdrowienia dla jadącej przede mną srebrnej 147 dziś od matecznego w kierunku wieliczki około 14.20. Były pozdrowienia kierunkami a z mojej mrugnięcie długimi :)
Pozdrowienia dla srebrnej Gtv SO mijanej dziś w Sosnowcu przy "ślimaku" :) kolego troche zaspany chyba był bo za skrzyżowaniem wyskoczył na lewy ale nie "pociągnął" za mną :D
Pozdro dla Czarnej 147 FL z numerami SBI mijanej na zwężce w goczałach:) Łapki byly. oraz dla ciemniej 166 SBI skrecającej na czechowice kolo swiatel przy MC i KFC (chcialem kiwnąc ale juz skreciles)
Pozdrowienia dla dwóch kierowców czarnych 156 spotkanych dziś w Zabrzu. Pierwszego w Kończycach (FL), drugiego obok komendy policji/DMiT.
pozdrawiam kierownika czarnej 159 SC ....
dziś koło południa Szczekociny "centrum"
łapki były :-)
Pozdrowienia dla kierowcy 147 fl z biało-czerwonymi lusterkami :) - trochę poganialiśmy na Andersa
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na rameczkach. na Nojego w Osw..łapki były;] ps to nie Twoja AR stoi w Polance często??
pozdrówka dla 166 na ramkach SD widzianego dzisiaj w Olkuszu na światłach ok 21.15
i dla pasażerki:)
pozdrawiam 156 SW na rej KCH na ramkach jadącą wczoraj w Mysłowicach, alfa skręcała pod most w centrum :)
Pozdrawiamy pana z czarnej 159SW na ramkach (KWI...) mijanego w Sierczy k. Wieliczki - były łapki :D
pozdro dla Nowy_24, dzisiaj zaraz po 13 na światłach koło 'Śląskiej'
nie wiem czy mnie widziałeś ;)
kolege w czarnej 156 który jechał dziś ok 9 od ronda z a1 w stronę gliwic
ps. co zdziwiony ze bez ramek a pomachałem pierwszy hahaha
Kto wyjezdzal w piatek z Tesco na Wielickiej w Krakowie w "prawo" w kierunku szpitala ciemna 159 sedan? Ja wjezdzalem wlasnie i tylko ramki od tylu mi mrugnely. RYDZU?
dudu$ i adayena: a mojej Belli nie widzieliscie? Parkuje od jakiegos miesiaca przy Solnym Mieście na parkingu przy samej drodze. Auto rzuca sie w oczy ;)
marshall. A gdzie ty masz do diabla klubowe ramki ? Zdziwiony bylem ale odmachalem. :) Pozdro.