Na 90% tak.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Wiec tak to wyglada, spoko jakby było większe , więcej możliwości
Ono seryjnie dmucha ponoć 0.14b więcej niż starsze 280tki. Więc po wyjęciu Gpf powinno dać więcej koni niż 280tka że zwykłym katem.
Update.
Wychodzi na to że starsze bez Gpf mają gtb 1446vZ a nowsze gtb2056kfz. Spora różnica.
Którego chipa masz? GTS? W sumie między GT a GTS już dużych różnic nie ma. Różnica w cenie jednak spora.
Czasem dobrze jest sobie przeliczyć cenę 1 KM i 1 Nm w poszczególnych boxach:
S - 12,20 zł za 1 KM, 6,76 zł za 1 Nm
GT - 18,34 zł i 10,24 zł
GTS - 27,48 zł i 15,27 zł
Odwrotnie niż w handlu: im więcej tym drożej.
GTS ma możliwość zarządzania mapami z apki na telefonie podczas jazdy, ale w sumie przydaje się to tylko do pierwszych testów. GT chyba najbardziej opłacalna opcja, ale podkusił mnie GTS.
Rozmawiałem z moim znajomym o tych power boxach. Użytkował GTS w swojej BMW, nie wypowiadał się zbyt pochlebnie, mówił że od czasu do czasu sypało błędami, wywalało choinkę na desce i narzekał też na współprace automatu z boxem tj. pooszarpywało podczas gwałtownych manewrów jakby skrzynia się gubiła. Po pól roku pozbył się boxa i auto zawirusował. Problemy ustąpiły. Zaciekawiony ta negatywną opinia przeszukałem forum BMW i jego opinia powielała się wielokrotnie na forum wśród innych osób. Auto BMW 5 F10 LIMUZYNA FACELIFTING 528I 245KM. Możecie się odnieść do tego?
Ale tu masz alfe nie BMW. Użytkuje racechip GTS od roku w Lexusie , 0 błędów.