ale bede mial mala satysfakcje ze cos zrobilem sam :) jutro ciag dalszy :) ale teraz wiem dalczego np biora 250 od elementu hehehe
Printable View
ale bede mial mala satysfakcje ze cos zrobilem sam :) jutro ciag dalszy :) ale teraz wiem dalczego np biora 250 od elementu hehehe
Uuuu to widzę że 166 wróci w innym kolorze , zrób białą z czarnym dachem do tego felgi 19 :D
biala z czarnym dachem nie pasuje do niej :) kolor zostaje ten sam :) tylko bedzie swiezy :) fele sa 17 w okresie wakacyjnym tylko bedzie obnizona i bedzie grac bo niestety w tym roku zrezygnowalem z kupna odmlodzonej ;/
Tak jak pisałem najprawdopodobniej w sobotę wieczorem odbiorę autko więc jeśli byłby ktoś chętny na spota w tą niedzielę czyli 23.03.2014 to zapraszam na godzinę 16 na górny parking Galerii Rondo :)
zderzaki skonczone :) :) moze nie idealnie bo lakiernikiem nie jestem ale o niebo lepiej :)
Ja nie obiecuje ale może przybędę w niedziele :D No bo nie poznamy Twojej 166 :D
jest taka opcja bo moze tak zle wyszla hehe :P
Odebrałem autko po dwóch tygodniach blacharsko lakierniczego spa więc jutro piszę się na spota na 16.00 :)
Witojcie :) 13 Kwietnia o godzinie 15 w Tarnowie na parkingu Sklepu Real od strony Straży Pożarnej organizowany jest zlot Wiosenny jak jest ktoś chętny to serdecznie zapraszamy :)
aaaaa ja bym sie wybral ale jestem uziemiony narazie