Z tego co pamietam Łukasz mówił, że to są ci magicy, którzy myją bez wody, więc zapewne alkoholem i ścierą ;) Zatem mężna ochrona obiektu nie powinna nas niepokoić.
Printable View
Ja tego nawet nie widziałam, tylko Lcs się pochwalił, że własnie mu umyli parą auto w naszym schonie i oferował mi tę usługę, stąd moje pytanie, bo sama się zdziwiłam i zainteresowała mnie ta opcja:D
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
YonasH, jak bym mogła Was pozbawić spotów..., które zresztą sama zorganizowałam;) i tak bardzo lubię:) Wolałabym już nawet w ogóle zrzec się mycia, żeby mi brzoza na Mici wyrosła;):P:D
Tak btw. mycie parą to wg. mnie super sprawa :) Fajnie wygląda lakier po takim myciu.
A wogóle sie dowiedziałem, że w mojej szkole się pojawiła Alfa GT :) koleżaniki...
no niestety nie mamy na tę chwile bo wszystkie trzy auta stoją, dwa u mechaników a trzecie rozbite... dobrze ze budowę teraz mam praktycznie koło domu, tylko 3,5 km i praktycznie u mnie po sąsiedzku... to po tych okolicach do soboty będę jeźdździł rozbitym bo do stolbycy bez zderzaka mnie nie wpuszczą ale jakoś damy sobie radę do soboty.... dziś już jest prawie ok prawie... dzięki za wsparcie....jak wrócę do domu foty zamieszcze mego pancernika bez przedniej dolnej szczęki ;)
dzięki Jola, damy radę do soboty już nie daleko... przetrwamy
Zgadza się Eryk, dlatego stwierdziłam, że można by umyć moją ziemistą Alfę, mimo mrozu;)
A ta koleżanka z GT to laska do rzeczy jest;):P
---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:15 ----------
Wobec tego trzymam kciuki i do zobaczenia:)
czekam na foty potworka bez szczęki;)
Niestety dzisiaj odpadam bo mam trochę materiału do ogarnięcia na jutro :( Miłej zabawy i mam nadzieję że do zobaczenia za tydzień.