a jaki aplikator najlepszy, znalazłem kilka ale albo nie które sa za twarde albo słabo nakładają. Wolałbym cos bardzo miekkiego.
Printable View
Najpopularniejsze "słoneczko" Meguiarsa za 7,50 daje radę.
Też polecę słoneczko Megsa, te tanie zamienniki są twarde i zazwyczaj kiepskie, a jeden się rozleciał po miesiącu, podczas gdy megs którego dostałem w gratisie od chłopaków z ANB kiedy kupowałem swoje pierwsze kosmetyki detailingowe do dzisiaj trzyma się idealnie.
[QUOTE=KHOT;1355038]1. Nie używam wazeliny, najczęściej smaruję dressingiem do opon: i megs endurance i gyeon q2 tire które mam na składzie świetnie się sprawdzają i nie trzeba ich zmywać przed kolejnym nałożeniem.
Ale ja to nakładałem z powodu zimy, aby uszczelki nie przymarzały do drzwi ;) Dressing do opon tak samo się zachowa podczas zimy? Bo mam, ale nie pomyślałem, żeby go użyć. Tak czy siak, czym zdjąć tę wazelinę?
Ja dopiero co zrobiłem zakupy :P
Załącznik 121884
Naturale dają jednak najczęściej ciut lepszy look i tylko to mnie kręci w nich :P
Ja jeszcze pełnych zakupów nie robiłem.. ale plan już jest.. na tą chwilę zacząłem od Finish Kare FK 1000P Hi-Temp :) żeby nałożyć na felgi świeżo polakierowane zanim je założę ;) do tego aplikator Megsa gratis na aukcji.. choć pewnie był w cenę wliczony ale kto wie ;)