witam od niedawna jestem posiadaczem AR 159 i jak narazi jestem bardzo zadowolony. Moje spostrzeżenia co do kupna ja swojej szukałem 3 miesiące i udało się znaleźć za granicą za 19 tyś po opłatach drobnych zakupach jak korek paliwa ucho holownicze itp na obecną chwile wyszła mnie 22,500 a jeszcze trochę kaski wejdzie bo poprzedni właściciel trochę ją zaniedbał, moja rada dla kupujących i szukających to taka jak pisali poprzednicy trzeba do zakupu mieć trochę kasy na ewentualne drobne naprawy i do 22 tyś cudów nie oczekiwać, moim zdaniem to najważniejsze to zawieszenie i silnik a jak była bita to warto wiedzieć jakie były rozmiary naprawy blacharskie, oglądałem jedną i właściciel pokazywał zdjęcia jakie były uszkodzenia poszła szybko( ja nie kupiłem bo się za długo zastanawiałem, jak jestw miare pewny tolepiej brać) ale ten kto kupił powinien być zadowolony. Tyle z mojej strony.
- - - Updated - - -
a dodam jeszcze że jak ktoś ma mały budżet niech szuka lepiej 120 KM podobno najmniej problematyczna i zawsze można zrobić chip tuning do 150. Ja mam 120 km i fajnie się jeździ.