ŁukaszKG, ta akurat jest troszkę za droga.
Printable View
ŁukaszKG, ta akurat jest troszkę za droga.
Jeszcze nie ale mam zamiar się wybrać ją obejrzeć. Jestem z Kielc więc kawałek ode mnie ale bez przesady. Jeżeli nie spieszy się Tobie to myślę że może w przyszłym tygodniu bym pojechał jak mi się plany nie zmienią. Ogólnie to już trochę tam stoi dwa razy obniżki cenę. Z tego co mi gościu odpisał została sprowadzona z Niemiec. Był malowany ale nie wie z jakiego powodu.
Na razie tyle wiem o niej.
Pozdrawiam serdecznie.
Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka
Witam forumowiczów,
Jestem po 145 i 156 a chciałbym kupić teraz niedrogą 159 :) Bardzo proszę o komentarze do tegoż ogłoszenia h ttps://w ww. otomoto. pl/oferta/alfa-romeo-159-jtd-1-9-czarna-piekna-sportsedan-ID6ySOBX.html#xtor=SEC-8
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam Kolegów.
Ja mam z kolei prośbę o obejrzenie tej Brery ww. otomoto.pl/ oferta/alfa-romeo-brera-alfa-romeo-brera-2-2-rosso-ID6ySUmp. html
Jak myślicie? Czy się nią zainteresować?
Jeśli nie to może ktoś coś słyszał/widział ciekawego? :)
Szukam Brery, min. 2007, silnik 2.2 JTS, moje max to kwota do 32k zł... Niestety budżet nie pozwala mi na więcej.
Z góry dziękuję za pomoc ;)
Z tym, że niekoniecznie bo mi wyskoczył komunikat, że za długa fraza. Chyba, że masz na myśli miniwyszukiwarkę Google.
EDIT: Faktycznie, miniwyszukiwarką działa.
Panowie ,ktoś coś wie na temat tej Alfy? warto jechać zobaczyć?Czy przez mape na 180 ,wycięcie DPF i zaślepienie EGR olać temat i szukać dalej?
allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtd-180km-skora-bez-dpf-polecam-i6798106398.html
Szukam z woj.Śląskiego roczniki po 2007+ ,1.9jtdm 150km