Auto juz po plerce ?Wyslij te zdjecia i cene ;p Tomek gdzie ten nocleg ? Auto juz po polerce ?
Printable View
Auto juz po plerce ?Wyslij te zdjecia i cene ;p Tomek gdzie ten nocleg ? Auto juz po polerce ?
witam ...nie miałem neta wienc info u mnie w tyle ...Michu ten pensjonat to AFRODYTA ...ale poczekaj jeszcze tydzień ..ja załatwiam gdzie indziej ...myślałem o mojej chacie ..nie jest za ładna ale jest miejsce ...a i już nagrałem pensjonat JASKÓŁECZKA ....tylko że 5 km o demnie ..tak że wszyscy co bendą ...bendą mieli nocleg [jak kto chce...NIE ZMUSZAM]...czekamy na śnieg ...sanki już czekają DUŻE dla mam z dziećmi ...a my byki na małych sankach i worki ze słoma..w poniedziałem rozmawiam z leśniczym ...aby w leśniczówce zrobić ognicho...pomału dogadauje sprawe....narazie wszystko ok...
Witam.
Jutro śmigam do kingcrosa na pomarańczowy, tak z nudów trochę, parę autek zobaczyć, z prezesem wlkp pogadać......pracę "naszego" prezesa ocenić..... takie tam.
Jak ktoś chętny to dać znak jakiś....
Pozdrawiam.
P.S. Prezia pewnie już wyglancowana, a on leży przed nią plackiem i się ślini..... i nie ma czasu nic napisać ;)
slavola a ty bendziesz na kuligu ...a i masz ok.....za fotki z Miendzyzdroji
Hehe pewnie tak ;p
nie mam jeszcze jutro odbieram dzieki slavol za informacje ze jedziesz
Oj tam, oj...... jak się spotkamy to będę miał na penie :) Bo przez pocztę próbowałem i po 20min outlook się zwiesił (a fotki zmniejszyłem)
Chodzą słuchy że zawitasz w Pile? Prawda to?
Ty, prezes, to wyrzut jakiś czy szczerze dziękujesz, myśl o wypadzie powstała wczoraj, a dziś po zatwierdzeniu od razu rzuciłem info. To jak wybiera się ktoś? Piątek, wieczór, poznań, kingcross......?
cos dziwnie karol sie wyciszyl czy mi sie wydaje ?
tak ..jak jutro celina bendzie miała wolne to wpadamy na ....kawe.....a MICHU mam sprawe do ciebie jak możesz dryndnij do mnie 664711916
jutro standardzik chwile po 15 na lotnisku