ale do 13 kwietnia nie zrobisz Belli ? :)
Printable View
ale do 13 kwietnia nie zrobisz Belli ? :)
dream166 dzwoń do mnie na 503189529 to po ciebie podjadę na jutrzejszego spota a jeśli do tego 13 kwietnia nie zrobisz autka to weźmiemy cię też na spot do Tarnowa :)
niestety nie bo finanse na to bede mial dopiero 10 :/ niestety ale z racji ze nie mam belli to dalem sie wrobic w kierowce rodzica ;/ bo chetnie bym sie zjawil
Przybyłem i nikogo nie zobaczyłem :P Pisać kiedy robimy spota bo ja na próżno jeździć nie będę :P
Pany dołączajcie na FB do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie :) https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
a to Adoila nie bylo mial byc :P mnie niestety nie ma na swiecie wiec nie dolacze :P i lista wymian w belli rosnie dojrzalem uszczelke pod klawiatura i misa do wymiany ;/
hmmm :confused: zdeżyłeś się z czołgiem, że tak pół Alfy wymieniasz?? ;) ja dziś po 17:00 z roboty wyszedłem, więc nie przybyłem ;)
nie tylko nic jej nie bylo dlugi czas i tak kurde wszystko naraz sie sypie jak pech to pech tak samo mam z mandatami caly rok mam spokoj a pod koniec sie sypia hehe taki rodzaj pecha :)
Dajcie jakiś termin na spota :)
20 kwietnia :)