-
Cennik wersji jest i pewnie o tym wiesz :D Gorzej z cennikiem dodatkowego wyposażenia, bo takiego nigdzie nie znalazłem :)
Już jest podstrona na alfaromeo.pl jakby jeszcze ktoś nie widział: http://www.alfaromeo.pl/CMSPL/homepa...nse=WebCrawler
Podczas tej prezentacji w Warszawie jakiś oficjel z FAP mówił, że 50% chętnych kupi Giuliettę wyłącznie na nią patrząc. Może coś w tym jest... :P Sam przecież już jesteś zdecydowany, prawda? :)
-
No tak, ale myślałem o malowanych zaciskach np., tylko nie wiem, czy nie będą się gryźć z Rosso Alfa, po przejrzeniu tej siatki zauroczyła mnie czerwona deska - no i znowu nie wiem, czy będzie pasować... Cały czas podoba mi się beżowa skóra, ale chciałbym zobaczyć jak wygląda i jaki jest ten materiał Competizione... Dużo zmiennych, a nawet o jeździe nie zaczęliśmy gadać :D.
-
napiszcie do Sergio, ucieszy się:)
-
Czerwone zaciski to 1200zł, też je chciałem do swojego to wiem. Póki co mam czas na zastanowienie, bo trochę poczekam z kupnem, na jakąś okazję.
-
Witam wszystkim
Mam informacje dla ludzi którzy miedzkają w okolicy Bielska-Białej w ASO stoi Gulietta można sobie na spokojnie oglądnoąć i pomacać wersja w pakiecie sport czerwona dokłasnie jest to wersja której robiłem zjęcia zapraszam wszystkich nie mam pojecia czy auto jest wystawione tylko na chwilę także pośpiech jest wskazany
-
-
Mam jeszcze jedno pytanie, jaki rozmiar felg w julce wydaje się Wam najrozsądniejszy i jak bardzo złym pomysłem jest wsadzanie tam osiemnastek.
-
Jak kupiłem auto, musiałem prostować WSZYSTKIE felgi. Po wymianie opon z zimowych na letnie znowu dwie. A mam 15" i jeżdżę ostrożnie. Zrobisz jak chcesz :).
-
Temat wielkości felg to temat rzeka:) Ja jeżdżę na 18-stkach w GT już rok. Byłem przed zmianą kół z zimowych na letnie w firmie, która prostuje felgi i okazało się, że wszystkie są proste i nie trzeba nic przy nich majstrować. Moim zdaniem pomysł 18-calowych felg w Julce jest do zaakceptowania:) Wygląd na pewno byłby jeszcze bardziej niesamowity:)
-
No i jesteś z Katowic, Ligoty, więc jeździmy po podobnych drogach. Jaki masz profil?