czyli Finish Kare Pink (tester) pod Poorboy's Natty's Red wystarczy?
- - - Updated - - -
czyli pod Poorboy's Natty's Red FK, będzie dobrym wyborem?
- - - Updated - - -
test
Printable View
czyli Finish Kare Pink (tester) pod Poorboy's Natty's Red wystarczy?
- - - Updated - - -
czyli pod Poorboy's Natty's Red FK, będzie dobrym wyborem?
- - - Updated - - -
test
Podobno czytałeś" kosmetyka aut" ? To weź poczytaj jeszcze trochę, albo chociaż sprawdź jakie produkty ci polecamy. Gdybyś sprawdził wiedzialbys ze fk pink i red to woski, i raczej nie kładziemy jednego na drugie.
Ten temat faktycznie jest od zadawania pytań, ale błagam jeśli ktoś jest zupełnie zielony niech poświęci 2 wieczory i poczyta KA.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
no własnie czytałem i akurat jedno po drugim mozna kłaść nie koniecznie te ale akurat goście tam kładą takie kanapki że szok po 2-3 woski plus cleanery
Zdarza się ze kładą, ale bardziej sztuka dla sztuki, albo po prostu zwyczajnie dla testów.
Nie do końca. Kolega kładł kanapkę Sonax BSD a na to Poorboysa Red-a. Zajebisty look po redzie, a dzięki BSD ochrona została na dłużej :)
A sonax BSD to jest wosk? ;) a i tak dziwna kolejność jak dla mnie.
Takie małe porównanie, po lewej meggs natural shine, po środku nic, po prawej Shiny Garage Trim Restorer. Trim daje bardziej naturalny wygląd plastiku niż Meggs, meggs bardziej plakowaty.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/188.jpg
A ja po roku zabawy ręcznej kupuje na ten sezon polerke. Jako początkujący zamierzam kupić maszynę DA. Jak myślicie, z miękkim rysujacym się od patrzenia lakierem blue oltremare w 159 powinienem uzyskać całkiem znosna korektę? Później juz tylko maszynę będę używał do nakładania np. Trippla czy black holea
Zamierzam skorzystać z systemu megsa czyli tych dwóch past :-)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka