Xofer widać że jesteś wporzo gościu:) W ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić:D
Printable View
Xofer widać że jesteś wporzo gościu:) W ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić:D
Koleżanki i koledzy Aflisti wstępnie 30.06. sobota, zapraszam do mnie. Mam wolną chate reszta rodzinki idzie na wesele, a ja pierdziele nie ide... więc korzystając z okazji zapraszam naszą stałą spotową ekipe do mnie na grilla, wszyscy mile widziani i oby frekwencja dopisała!!! Z szczegółami się dogadamy, wstępnie 19. Pozdrawiam!!! :)
Oczywiście do odcięcia ;)
jestem jak najbardziej za:)
Ja również. Pozdro dla wszystkich z Berlin City :)
No to dzisiaj grillek :) a teraz Panie i Panowie nowy alfaholik ze Sławoszewka... :P zaraziłem chyba no i sprzedał Passata i kupił Alfe :p
Załącznik 60859
Impeza gróba, Michał jak tam Dni Ślesina ;)
ojj impra wyszła konkret :P dzięki wszystkim za przybycie!! i mam satysfakcje że jeden zawodnik ze specjalnego stolika vip godnie zakończył impreze na pięknym nokaucie :P no i poza tym jedno się tylko kojarzy łudududududududududududududududududududududududud udududu na pewnym sprzęcie o 1 w nocy na całą wioche :P
Załącznik 61028