Mam 18" - powiem ci, że obawiałem się, czy będzie robić bo w sumie rozmiar mniejsze niż oryginał Ti, brak kitu Ti - ale jestem na maxa zadowolony. Ładnie wypełniają nadkola, komfort praktycznie bez zmian w stosunku do 17/225/50 (no dobra - trochę bardziej wozi w koleinach). Także tak jak napisałeś - nie jest to Ti, ale jest bardzo dobrzeCytat:
szymku Ty masz te 18" czy oryginaly 19" Ti??Ogolnie felunek piekny ale powiem tak rewelacyjnie wyglada tylko na Ti,u Ciebie wyglada BDB ale jednak jest to alehttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...es/biggrin.png.Turbinki Olej555 sa super.To zdaje sie sa dedykowane do poliftowych Ti
Aha - śmieszna sprawa - jak zakładałem koła, to się mnie pytali jakie chcę wentylki - standard czy chromowane. Jako, że jestem kutwa z natury powiedziałem, że standard. Pan założył, popatrzył i mówi "nie, do takiej felgi to chromowane w gratisie". Ogólnie dobry serwis, jak ktoś ma duże, niskoprofilowe opony - Pneuhage na Połczyńskiej w Wawie. Wymieniali w sumie 20minut, i niedrogo wzięli (25 % mniej niż ostatnio płaciłem za założenie opon 17" w innym miejscu).