Fajnie wygląda jedna niższa druga wyższa:D
Ten biały connect na pierwszej fotce też ma Alfaholików ramkę na przednim zderzaku:D
Printable View
Fajnie wygląda jedna niższa druga wyższa:D
Ten biały connect na pierwszej fotce też ma Alfaholików ramkę na przednim zderzaku:D
3.0 wygląda jakby z prawej strony miała łożysko wachacza do zmiany.
Ja tam chciałbym mieć dwie takie same a jednak różne :D
Andrzej,Twoje fury się prezentują za to moja takiego babola mi strzeliła,że aż chce mi się płakać.Otóż wracając z Holandii,zrobiłem nie całe 240 km pojawiła się za mną biała zadyma.Normalnie ściana dymu.Szybki zjazd na parking i luknięcie pod maskę.Nic nie widać.Odpalam,patrzę a z pod osłony paska rozrządu opiłki metalu jakby leciały.I załamka.Ściągam osłonę a tam paska prawie nie ma.Wytarty na górnej części.Frędzle wiszą.Całe szczęście,że nie strzelił.Podejrzewam zatarcie rolki.I tym sposobem Alfina uziemiona została w środku Niemiec.
No właśnie nie pamiętam.Mam nadzieję,że nic poważnego.Przypomnij no mnie o co tam chodziło:)
Całe szczęście że nie puścił całkiem..
Nie ma tragedii rolka to chyba nie taki problem, gorzej że to w dalekiej trasie się stało
W niedzielę grzebałem w swoich skarbach od V6 i znalazłem kompletny napinacz hydrauliczny uzywany ale wydaje sie byc sprawny, napinacz mechaniczny, baranki z kolektora i wiele innych pierdołek