Hahahahaha :)
Printable View
A niby dlaczego popierdująca. Chyba wszystko działa. I czy ja smętny jestem? Też chyba nie. W sumie wesoły ze mnie człek. A to, że nazywam rzeczy po imieniu niema tu nic do rzeczy. Po prostu szczery i poczciwy człowiek ze wschodu za mnie :)
MAREK! MICHAŁ! Co zrobiliście, że wam się motorownie zatarły? :D Aaaaa! Bez oleju jeździliście ;)
Wszystkiego co z alfą związanie? Nie! Czepiam się głównie TS-ów 16V oraz 147/156. A, że to najpopularniejsze (JESZCZE) sprzęty to jest jak jest :D
- - - Updated - - -
Zresztą to chyba nie jest miejsce aby o tym dyskutować. Zapraszam do wątku o przekonywaniu kogoś do gów... TFU! Do 156 :)
- - - Updated - - -
Zresztą to chyba nie jest miejsce aby o tym dyskutować. Zapraszam do wątku o przekonywaniu kogoś do gów... TFU! Do 156 :)[/QUOTE]
Hahahahafaktycznie tutaj każdy ma swój świat...w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D
Hehe :) Kiedyś jednego dnia ze trzy osoby chciały odkupić alfę jak się dowiedziały ile za nią dałem :D Ale najwięcej osób chciało ode mnie kupić rozjebundę. To była fura. Jak ją pierwszy raz po kilku miesiącach umyłem to wszyscy się zdziwili, że jest zielona :) No i bardzo lubiła bioetanol 100% i olej silnikowy z lidla. Panie... Takich silników już dzisiaj nikt nie robi :D:D:D