Dzisiaj przed 18 tą łapka ze sn00p - em na Strzegomskiej
Printable View
Dzisiaj przed 18 tą łapka ze sn00p - em na Strzegomskiej
Pozdrowienia dla Patrizii widzianej wczoraj w Chróstniku:)
Pozdrowienia dla wszystkich z którymi wczoraj się widziałem i pozdrawiałem na trasie :):) z Czarnej Julki :):)
Ja tylko macham tym co maja ramki
A ja dziś wracałem do domu i machalem do : ładnej pani w 147 mce czarna dwr bez ramek to popatrzyla jak na idiotę, 159 piękna przed strzegomska starszy pan głowę odwrócił nie wiem przestraszył się czy co, ostatnio alfa na ramkach na Kasprowicza tez cisza, to może ja źle machalem albo taka twarz niewyjsciowa, już sam nie wiem :-)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
pozdro dla Murgala- łakomczuszka :>
Pozdrowienia dla tego kto mi wczoraj migal na królewieckiej kolo 15 , nie widzialem ramek i dopiero w lusterku zobaczylem :)
Pozdro dla Moniki NEROVOLCANO widzianej pierwszy raz od niepamiętnych czasów ! :)
Dzisiaj koło TWIERDZY w Kłodzku widziana 156: DKL6UG7 na forumowych :) Czyja to ? ;)
pozdrowienia dla kolegi z 156 SW rej, SBI... widzianego prawdopodobnie dwukrotnie dzisiaj.
- za pierwszym razem plus minus 11:15 jadącego w kierunku Świebodzic przed grochotowem,
- za drugim razem na pewno 17:52 na trasie Strzegom autostrada A4.
Łapka z mojej alfy była dwukrotnie:)
Gaco2ouf pozdrawiam :) co powiesz na wspólną sesję jak się pogoda poprawi?
Bielany 18:40 - czarna 147 SCZ na ramkach :) Machnąłem. Kto to ? :) Jechałem poliftową 156 :)
Vinc - to twoją Belle, a w sumie to chyba nawet dwie ;) bo jedna za kierownicą 1.05 mijałem ? 147 bez połowy przodu na światłach w Złotoryi, później chyba stała na parkingu za ZOKiRem.
No i pozdrawiam dzisiaj kierowce 147 DJ na ramkach :D w Jeleniej Górze, ale tutaj już jechałem 156 FL :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156SW na DB, widzienej przed chwila przy wylocie z Wrocka, w Radwanicach. Nie zdążyłem odmachac, jeszcze zamulony po wczoraj jestem ;-)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 widzianej na Wałbrzyskiej.
Czyja szara 147 na ramkach stoi pod Modą Sport? :D
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147mki widzianego przedwczoraj na trasie Świdnica - Wrocław, mijaliśmy sie w Mirosławicach, było pozdrowienie obustronne chociaż ja w ostatniej chwili Ciebie zauważyłem :) Rejestracja chyba DOL ...
Jako, że Polanica-Zdrój jest od zawsze na zDolnym Śląsku, więc pozdrawiam tutaj kierownika AR147 SWD na Kamiennej(na piechotę). :)
Poliftowa 147 w Lądku wczoraj obok eko
czarna 156 wpadająca ze ślężnej w jaworową DW***TK, były łapki ;)
później chyba ten sam wóz pod makiem/bp o 14-15 :>
1kolo2 "Pozdrowienia dla Patrizii widzianej wczoraj w Chróstnikuhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png "
Przepraszam za "refleks" :):) pozdrawiam również :)
bordowa gt pod volvo we wroclawiu, ktos z was? nie widzialem czy miala ramki bo sie spieszylem i tylko kawalek dupki widzialem:D
Czarna 147 na ramkach o 10:25 w świdnicy. Okollice centrum dokladnej ulicy nie pamietam. Skrecala w lewo i uciekla zanim zdazylem do niej dojechac:-)
Update:
147 skrecala w muzealna:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
14:35 czarna 147 rondo tesco walbrzych. Dogoniona i obtrabiona kolo orlenu na podzamczu. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Kto mnie wczoraj obtrąbił srebrną 156sw w świebodzicach ? :P :)
No i któryś raz z kolei mijam grafitową Alfę Gt w wałbrzychu ? kto to ? :D
W niedzielę w Łagiewnikach mijana 159 na blachach FKR, albo PKR - kto to był ? :) Mrugałem i machałem z poliftowej 156 :)
Pozdrawiam forumowicza w ciemnym SW na numerach DLU, za którym miałam okazję jechać wczoraj (środa) po godz. 16 w korku od Mostu Grunwaldzkiego przez estakadę do ul. Traugutta :D
widziana czarna 147 DOL wyjeżdżająca z giżyckiej w kromera (alfa z tristarami i chromem na tylnej klapie) oraz chwile później eMki monsz jechał obkurzoną 156 :>