Kto poratuje numerem części przełącznika DNAR w wersji analogowej(nie monostabilny) ? :)
Printable View
Kto poratuje numerem części przełącznika DNAR w wersji analogowej(nie monostabilny) ? :)
dzięki, te numery się już pojawiały w wątku, ale nie sposób stwierdzić jaka to wersja
Hej jak ktoś szuka mam wyświetlacze 8,8 do Stelvio . Info na Priv
Ja bym chętnie wymienił licznik 7" z gulii na 7" ze stelvio. Esponix zamontował i generalnie nie mam się co czepiać, ale zamiast obrazka Stelvio mam Gulię. No i nie widzę asystenta zjazdu z góry.
czyli jednak Ci to trochę przeszkadza? szkoda że wprogramowałeś potem przebieg - miałeś się zastanowić - Ty miałeś znacznie większy przebieg niż większość użytkowników - teraz nie będzie łatwo sprzedać. niestety w nówkach cena wersji do stelvio to było coś ponad 4k w zakupie, a giulia prawie 3x mniej.
Jakbyś znalazł uzywkę to jednak dobrze byłoby się upewnić że ma firmware najnowszy 203C - bo te znacznie starsze potrafią robić jaja albo czasowo wyświetlacz moze nie działać, albo całkowicie się sam zbrickować. Jakbyś znalazł jednak starszy i chciał updatować to sie odezwij, formalnie zmienimy(albo sprawdzę bo nie pamietam kiedy czasowo zdobyłem to info i czy Tobie już ustawiłem) jeszcze jedna rzecz w proxi (7" ustawimy, którego tu na forum nikt nie zmienia przy updatcie, ale jednak taki bajt jest na to) - bo pieron wie czy przy updatcie Witech nie wybierze złego firmwaru od 3.5" (czy sprawdza part number czy proxi do wyboru firmwaru).
Czasem wkurza, nie powiem. Licznika nie przeprogramowałem z km. Co prawda od tego czasu jest już 15kkm. Jak się trafi od Stelvio to na bank się odezwę. Póki co wolę jednak 7" i Gulię, niż 3.5" i Stelvio :)
no chyba że chcesz stelvio ale diesla - mam 2 takie używki jeden chyba 8tys km drugi 45, firmwary nie te najstarsze ani nie najnowsze - z końca /przełomu 2017/18
Może nie do końca retrofit w rozumieniu tego wątku - ale czy ktoś przerabiał wymianę plastikowych wkładek (deska, tunel, klamki) na aluminiowe? Czy to skomplikowana robota i jaki może być orientacyjny koszt? Nie mogę nigdzie znaleźć ePERa z Giluią, a co dopiero po lifcie... Kompletu wszystkich 6 wkładek używek upolować się nie da - poza tym w większości są połamane albo uszkodzone (kawałek z deski rozdzielczej), natomiast zauważyłem z tyłu napisy "Faurecia" i "Made in Poland" - może ktoś zna nieoficjalne kanały? ;)
Kiedy zamawiałem Business, pakietu Sport zamówić się nie dało - kierownicę sportową mam, pedały zamontowałem z katalogu akcesoriów, ale ten plastik niestety wygląda w rzeczywistości nieco gorzej niż na zdjęciach, za to aluminium odwrotnie, w rzeczywistości wygląda rewelacyjnie...
Hej.
Wymiana dekorów na aluminiowe na tunelu środkowym i tej listwy nad schowkiem nie jest żadnym problemem, jak się dowiadywałem pod koniec ubiegłego roku koszt nowych aluminiowych dekorów (2 elementy na tunel środkowy + listwa nad schowek) to łącznie ok. 1700 zł. Niestety dekory wokół klamek na drzwiach nie są demontowalne, są zgrzewane i nie występują jako samodzielny element, tylko z całym boczkiem (ok. 2500 zł / szt.), w sumie nie da się ich zdemontować bez uszkodzenia. Ja też chciałem to robić, ale mi już przeszło, nawet kupiłem używane boczki i na razie leżą, może kiedyś się tym zajmę.